Vrsta mirisa

To miriše tako divno

Otkrijte čitav svet mirisa!
Da li ste znali? Blag miris koji ima NIVEA krema vraća nas u detinjstvo, a kada pomirišemo kremu za sunčanje odmah pomislimo na leto. Mirisi prizivaju sećanja i osećanja.

NIVEA miris: miris za ceo život

Originalni miris NIVEA kreme skoro da je ostao isti do dan-danas i ima nekoliko različitih sastojaka. Otkrijte tri mirisne note koje čine čuveni NIVEA miris.

NIVEA miris: miris za ceo život

Gornja nota:

Od gornjih nota zavisi da li će vam se miris dopasti jer ih osećate čim otvorite bočicu i u prvih par minuta. Citrusne note pomorandže, limuna i bergamota su ovde najizraženije.

Srednja nota:

Posle otprilike deset minuta, pojavljuje se cvetna srednja nota: ruža, jorgovan, lavanda i đurđevak čine ovu notu.

Bazna nota:

I na kraju, baznu notu otkrivamo u diskretnoj kombinaciji mošusa, heliotropa i ambre.

Ovako miriše NIVEA

Svet koji nas okružuje je prepun mirisa. Naše čulo mirisa može da razlikuje preko milijardu različitih mirisa. Mirisi su korisni za nas – ne samo za nos, već i za telo i dušu. Iz tog razloga, razvili smo proizvode za negu sa puno dragocenih mirisa. Otkrijte senzualne mirise NIVEA proizvoda.

Otkrijte predivne mirise NIVEA proizvoda

NIVEA mirisi koji vam odgovaraju

Vaš omiljeni miris ne izražava samo vaša osećanja i ličnost, već i utiče na to kako će vas doživeti ljudi iz vaše okoline. Ovde ćete saznati koji NIVEA miris bi vam najviše prijao.

Romantik

Emotivan i osećajan – to su osobine romantika. Volite duge šetnje u prirodi i osećate se naročito dobro u prijatnoj atmosferi? Onda su cvetni mirisi i note kao što je magnolija ili orhideja u skladu sa vašom prirodom. Probajte Supreme Touch kremasti gel za tuširanje koje ima nežan miris magnolije. Ili priuštite sebi uživanje uz Care & Cashmere kremasti gel za tuširanje koji ima senzualni miris orhideje.

Ikona elegantnog stila

Stil koji odiše samopouzdanjem i gracioznošću – tako vas vide prijatelji. Da li vam je važno da privučete pažnju? Puderaste cvetne note ruže ili ljiljana će vam sigurno pristajati. Miris kale učiniće kupanje glamuroznim. NIVEA Care & Roses gel za tuširanje ostavlja nežan miris ruže na vašoj koži.

Zavodnica

Senzualna, privlačna i šarmantna. Da li tako vidite sebe? Orijentalne mirisne note kao što su pačuli ili kakao ističu vašu senzualnost i zavodljivu prirodu. Miris In-Shower losiona za telo Cocoa & Milk ili NIVEA In-Shower mleka za telo će vam odgovarati. Ili istaknite svoj karakter uz Care & Cashmere kremasti gel za tuširanje čiji ekstrakt kašmira hidrira kožu i obavija vas u senzualni miris orhideje.

Sportska zvezda

Da li ste opušteni, moderni i iskreni? Žena sa sportskim stilom izgleda prirodno i aktivno. Njen karakter odražavaju sveži i voćni miris kao što su mirisi citrusa i vodene esencije. Zgrabite NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje i uživajte u mirisu okeanske svežine. Za vas je savršena i linija Happy Time sa osvežavajućim i voćnim mirisom bambusa i cveta pomorandže.
Preporučujemo vam