PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Vrsta mirisa

To miriše tako divno

Otkrijte čitav svet mirisa!

Da li ste znali? Blag miris koji ima NIVEA krema vraća nas u detinjstvo, a kada pomirišemo kremu za sunčanje odmah pomislimo na leto. Mirisi prizivaju sećanja i osećanja.

NIVEA miris: miris za ceo život

Originalni miris NIVEA kreme skoro da je ostao isti do dan-danas i ima nekoliko različitih sastojaka. Otkrijte tri mirisne note koje čine čuveni NIVEA miris.

NIVEA miris: miris za ceo život

Gornja nota:

Od gornjih nota zavisi da li će vam se miris dopasti jer ih osećate čim otvorite bočicu i u prvih par minuta. Citrusne note pomorandže, limuna i bergamota su ovde najizraženije.

Srednja nota:

Posle otprilike deset minuta, pojavljuje se cvetna srednja nota: ruža, jorgovan, lavanda i đurđevak čine ovu notu.

Bazna nota:

I na kraju, baznu notu otkrivamo u diskretnoj kombinaciji mošusa, heliotropa i ambre.

skin types

Ovako miriše NIVEA

Svet koji nas okružuje je prepun mirisa. Naše čulo mirisa može da razlikuje preko milijardu različitih mirisa. Mirisi su korisni za nas – ne samo za nos, već i za telo i dušu. Iz tog razloga, razvili smo proizvode za negu sa puno dragocenih mirisa. Otkrijte senzualne mirise NIVEA proizvoda.

NIVEA mirisi koji vam odgovaraju

Vaš omiljeni miris ne izražava samo vaša osećanja i ličnost, već i utiče na to kako će vas doživeti ljudi iz vaše okoline. Ovde ćete saznati koji NIVEA miris bi vam najviše prijao.

Romantik

Emotivan i osećajan – to su osobine romantika. Volite duge šetnje u prirodi i osećate se naročito dobro u prijatnoj atmosferi? Onda su cvetni mirisi i note kao što je magnolija ili orhideja u skladu sa vašom prirodom. Probajte Supreme Touch kremasti gel za tuširanje koje ima nežan miris magnolije. Ili priuštite sebi uživanje uz Care & Cashmere kremasti gel za tuširanje koji ima senzualni miris orhideje.

Romantične sveće

Ikona elegantnog stila

Stil koji odiše samopouzdanjem i gracioznošću – tako vas vide prijatelji. Da li vam je važno da privučete pažnju? Puderaste cvetne note ruže ili ljiljana će vam sigurno pristajati. Miris kale učiniće kupanje glamuroznim. NIVEA Care & Roses gel za tuširanje ostavlja nežan miris ruže na vašoj koži.

Elegantan

Zavodnica

Senzualna, privlačna i šarmantna. Da li tako vidite sebe? Orijentalne mirisne note kao što su pačuli ili kakao ističu vašu senzualnost i zavodljivu prirodu. NIVEA In-Shower mleka za telo će vam odgovarati. Ili istaknite svoj karakter uz Care & Cashmere kremasti gel za tuširanje čiji ekstrakt kašmira hidrira kožu i obavija vas u senzualni miris orhideje.

Zavodljiv

Sportska zvezda

Da li ste opušteni, moderni i iskreni? Žena sa sportskim stilom izgleda prirodno i aktivno. Njen karakter odražavaju sveži i voćni miris kao što su mirisi citrusa i vodene esencije. Zgrabite NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje i uživajte u mirisu okeanske svežine. Za vas je savršena i linija Happy Time sa osvežavajućim i voćnim mirisom bambusa i cveta pomorandže.

Sportski stil