PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

urban-chic-header

Inspiracija za urbanu modu i stil

Kako da izgledate sjajno u gradu

Život u urbanoj sredini je uzbudljiv i raznolik, a moda je njegov sastavni deo. Pratite naše savete i pronađite svoj jedinstveni stil.

Grad je moja modna pista

Vaša odeća i modni dodaci čine da se osećate sjajno – bilo da ste u kancelariji, kupovini ili u kafiću sa prijateljima.

Koji je vaš parfem?

parfem-za-urbane-devojke

Svaka žena mora da pronađe parfem koji joj savršeno odgovara, a to je posebno važno u gradu gde smo stalno okruženi raznovrsnim mirisima – prijatnim i manje prijatnim. Kada pronađete miris koji vam se sviđa, nemojte ga menjati i uklopite ga u svoj stil.

Urbani modni dodaci za gradske devojke


Koji modni dodaci su obavezni za urbane devojke?

  • Velika džak torba preko ramena je jednostavna i praktična. U nju možete spakovati fasciklu, šminku i telefon ili tablet. Otkrijte šta još svaka urbana devojka treba da ima, kao i savete koji će vam koristiti.
  • Šešir – ne samo da izgleda elegantno, već i štiti lice leti.
  • GPS sat za trčanje – svi volimo da vodimo računa o svojoj kondiciji.
  • Udobne cipele – u gradu svuda možete stići pešice. Odmorite se od visokih potpetica kojima ionako niste bili oduševljeni.

Elegantna frizura i šminka za gradske devojke

Sjajna koža i glatka kosa i niko neće moći da vas zaustavi.

Urbane frizure za jedinstveni izgled

Jedinstvena frizura će sigurno privući pažnju. Isprobajte ove jednostavne urbane frizure koje su i ležerne i moderne.

  • Visoka punđa – prebacite kosu preko glave i prstima je pokupite u visoki rep. Dok držite kraj repa, prođite prstima kroz kosu da biste povećali teksturu. Zatim umotajte rep u punđu i pričvrstite ga ukosnicama.
  • Talasasta kosa – pre feniranja nanesite penu na mokru kosu i sušite je dok ne bude lagano vlažna. Zatim podelite kosu na manje pramenove, uvijte svaki u punđu i pričvrstite. Fenom osušite celu kosu i skinite šnale. Učvrstite talasastu frizuru pomoću spreja za kosu.
  • Savršeno glatka kosa – očešljajte kosu dok je vlažna i napravite razdeljak sa strane. Nanesite malo gela na dlan i prstima ga rasporedite po kosi. Frizuru učvrstite sprejom za kosu.

U saradnji sa poznatim evropskim blogerkama i zvezdama Instagrama, NIVEA vam predstavlja moderne i jednostavne urbane frizure. Pogledajte naše tutorijale i pronađite inspiraciju.

4 prednosti linije NIVEA Urban Skin

PREPORUČUJEMO VAM