PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Zdrava užina u pokretu

Obrok u pokretu: zdrava užina za zaposlene

Otkrijte ukusnu hranu koja podiže energiju

Nije lako voditi zdrav život kada smo stalno u pokretu. Otkrijte zdrave grickalice idealne za užurban tempo života u gradu!

Pružite koži regeneraciju uz NIVEA Urban Skin liniju

Urbana sredina može negativno da utiče na telo i dušu, ali postoji način da uspostavimo zdravu ravnotežu.

Jutarnja joga za bolju koncentraciju

zdrava-jutarnja-rutina-galerija

Jutarnja joga vam može vratiti energiju i pripremiti vas za novi dan. Ovo je takođe i sjajan način da uživate u trenucima mira pre nego što se uhvatite u koštac sa obavezama.

Počnite dan na pravi načinZdrava jutarnja rutina, koja je neophodna za produktivan dan, mnogo je jednostavnija posle prospavane noći. Pokušajte da spavate barem osam sati kako biste se probudili odmorni i spremni za nove izazove.


Jutarnja rutina temeljne nege pruža koži hidrataciju i zaštitu tokom dana. Probajte NIVEA Urban Skin Defence dnevnu negu koja ima osvežavajuću, laganu formulaciju, zaštitni faktor 20 i štiti kožu od spoljašnjih uticaja.


Ako ste u žurbi, brzi doručak obnavlja energiju koja vam je potrebna za jutarnje obaveze. Predstavićemo vam nekoliko sjajnih zdravih predloga za doručak u pokretu – nema izgovora za preskakanje najvažnijeg obroka!  

 

 

 

 

 

 

Dopunite baterije za vreme ručka

Za većinu nas pauza za ručak je prva prilika da se odmorimo, odahnemo i dopunimo energiju kako bismo bili spremni za izazove koji slede. Važno je da ovo vreme maksimalno iskoristimo, ne gledamo u ekran računara i fokusiramo se na nešto drugo.

Ako imate sreće da radite u blizini parka ili reke, izađite napolje i udahnite malo svežeg vazduha. Promena okoline će vam pomoći da razbistrite misli i budete produktivniji celog dana.

Kako dan odmiče, tako štetne materije i stresni uticaji gradske sredine sve više ostavljaju traga na koži. NIVEA Urban Skin 1-minutna maska za detoksikaciju za samo jedan minut izvlači višak masnoće, sebum i prljavštinu iz kože i trajno sprečava pojavu nečistoća. Saznajte više o NIVEA Urban Skin liniji proizvoda.

6 ideja za grickanje bez griže savesti

  • Štapići od šargarepe i celera.
  • Jabuka i puter od kikirikija.
  • Domaće kokice bez dodatog šećera ili soli.
  • Indijski orah, bademi, lešnici ili čija semenke.
  • Nemasni jogurt sa bobičastim voćem.
  • Kolačići od integralnog pirinča sa puterom od indijskog oraha.