Opustite se uz NIVEA kremasti gel za tuširanje sa cvetom ilang-ilanga

PREDNOSTI I ISTORIJA CVETA KRIJU JEDINSTVENU PRIČU

Zaslužujete odmor. Opustite svoj um i telo, zaboravite na svakodnevne obaveze i prepustite se uživanju u slatkom mirisu cvetova ilang-ilanga.

Opustite se u mirisu ilang-ilanga i oslobodite se stresa

Zaposlena žena često ne uspeva da pronađe vreme za sebe. Oslobodite um i priuštite telu uživanje u gelu za tuširanje sa cvetom ilang-ilanga.
opuštajuće-tuširanje

Blaga formulacija sa arganovim uljem i uljanim perlama čini kožu glatkom.

Formulacija sa arganovim uljem i uljanim perlama obogaćena mirisom ilang-ilang cveta pruža uživanje svim čulima, i stvara predivnu i blagu penu koja osvežava i revitalizuje vaše telo i duh.

Obogatite rutinu jutarnjeg ili večernjeg tuširanja penom predivnog mirisa

Svakog dana ulažete mnogo truda da biste ispunili mnogobrojne obaveze. Pored porodice, posla i društvenog života, ponekad je teško da sebi priuštite trenutke samoće i opuštanja.

Veoma je važno da posvetite vreme sebi. Sada možete da pronađete savršen način za opuštanje i još više uživate u jutarnjem ili večernjem tuširanju.

Novi NIVEA kremasti gel za tuširanje sa uljanim perlama i cvetom ilang-ilanga, pretvoriće trenutke koje ste posvetili sebi u predivan ugođaj za sva čula. Miris ilang-ilanga će vas odvesti u egzotični svet u kome ćete moći da se opustitite i prepustite uživanju.

Dok budete uživali u NIVEA gelu za tuširanje sa arganovim uljem, osetićete se kao kraljica. Ovaj topli, okrepljujući tretman za telo je pravi način da započnete dan.

Često brinemo samo o potrebama drugih, porodičnim ili poslovnim obavezama, i zaboravljamo da u toku dana pronađemo vreme i za sopstvene potrebe. Da biste izbegli stres i uspeli da savladate svoj prenatrpan raspored, važno je da vam um bude bistar a telo budno.


Egzotični miris iz tropskog raja

Iako vodi poreklo iz Malezije, Indonezije i Filipina, drvo ilang-ilang sada raste i širom jugoistočne Azije, pa čak i na Madagaskaru.
ulje-lang-ilanga

Drvo sa dragocenim svojstvima koja se koriste u kozmetici, aromaterapiji i običajima

Ilang-ilang, poznato i kao drvo kenenga, čuveno je po svojim mirisnim uljima

Jedinstveni naziv drveta ilang-ilang vodi poreklo od tagaloške reči „ilang“ što znači „divljina“. Naziv se odnosi na divlje, prirodno stanište tropskih šuma u kojima raste ovo drvo. Crni plodovi drveta su sastavni deo ishrane mnogih ptica, koje tako raznose njegovo semenje.
tradicionalna-upotreba-ilang-ilanga

Drvo sa dragocenim svojstvima koja se koriste u kozmetici, aromaterapiji i običajima

Divlji cvet sa istorijom i tradicijom

Na Filipinima, od cvetova ilang-ilanga se prave predivni venci koji se koriste za dekoraciju ili na ceremonijama. U Indoneziji, latice ovog cveta se posipaju po krevetu mladenaca. Na Madagaskaru čak prave sladoled sa aromom ove biljke!
miris-ilang-ilanga

Drvo sa dragocenim svojstvima koja se koriste u kozmetici, aromaterapiji i običajima

Jedinstveni miris ulja ilang-ilanga je božanstven

Cvetovi ilang-ilanga se veoma često koriste u proizvodnji parfema, a njihov miris se opisuje kao opor, sladak i voćni. Esencijalna ulja koja se nalaze u cvetovima se ekstrahuju parenjem. Zahvaljujući njima industrija parfema se razvija širom jugoistočne azije.

Pretvorite svoje kupatilo u tropsku oazu ukrašenu cvetovima ilang-ilanga

Da biste pretvorili kupatilo u svoje lično utočište nije vam potrebno mnogo truda, a ako ste pronašli inspiraciju u nežnim mirisima ilang-ilanga, možete otići i korak dalje.

Tropski cvet traži tropsko okruženje. Dekorišite kupatilo i napravite svoj tropski raj – uživaćete još više, a vaša kreativnost će doći do izražaja.

Odaberite nežne nijanse žute i svetlo zelene boje da biste uneli tropski duh u kupatilo. Zeleni ljiljan ili aromatično cveće će dodatno naglasiti atmosferu.

Možete da i pronađete neko patuljasto ilang-ilang drvo i ispunite kupatilo autentičnim mirisom tropske šume.

ilang-ilang-prednosti

Odvojte trenutak za sebe i oslobodite se stresa

NIVEA kremasti gel za tuširanje sa uljanim perlama i cvetom ilang-ilanga. Obogatite rutinu tuširanja potpuno novim proizvodom. Oslobodite se stresa i briga i odvojte vreme samo za sebe.

Iskoristite u potpunosti vreme koje ste posvetili sebi i uživajte u tuširanju

  1. Dovoljno sati sna i tuširanje ća vam pomoći da ostanete budni i koncetrisani u ranim jutarnjim satima.
  2. Ako imate vremena, zapalite mirisne sveće i pustite laganu muziku kako biste upotpunili svoj ritual opuštanja.
  3. Ako tražite odgovarajuće mirisne sveće, treba da znate da se ilang-ilang lepo slaže sa voćnim ili drvenastim mirisima.
  4. Da biste se potpuno opustili, napravite mirisnu kupku i uz omiljenu knjigu zaboravite na svakodnevne obaveze.