Suntan-oil

NIVEA ulje za sunčanje – za prirodnu i dugotrajnu preplanulost

Zaštita od sunca koja pruža intenzivnu negu
Bezbrižno uživajte na suncu i negujte kožu i dok se sunčate: NIVEA ulje za sunčanje pruža pouzdanu zaštitu i pospešujte prirodnu preplanulost.

NIVEA Ulje za sunčanje

NIVEA ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom 20 i 30

Oduvek se smatra da ulje za sunčanje ima veoma nizak zaštitni faktor. NIVEA napokon menja ovo mišljenje. Dva prozirna ulja za sunčanje nude srednji i visoki zaštitni faktor (SPF 20 = srednji, SPF 30 = visoki) i hidratantnu negu za vašu kožu.

Ulje za sunčanje za prirodnu preplanulost

NIVEA Sun Protect & Bronze ulje za preplanulu boju čini kožu svilenkasto mekom, a preplanulu boju dugotrajnom. Specijalna formulacija sa ekstraktom promelanina pospešuje prirodnu preplanulost kože bez efekta samopotamnjivanja. Za sve koji vole lepu i ujednačenu preplanulu boju a ne žele da se odreknu pouzdane zaštite!

Nega za prirodnu i lepu preplanulu boju

NIVEA ulje za sunčanje za svilenkasto glatku kožu

Prozirno ulje za sunčanje se jednostavno nanosi i koža ga brzo upija. Njegova svilenkasta formulacija pruža prijatno mek osećaj. Vodootporno ulje za sunčanje odmah nakon nanošenja štiti kožu pomoću sistema sa UVA/UVB filterima od štetnog UV zračenja. Za dugotrajnu zaštitu i preplanulu boju.

Ulje za sunčanje umesto kreme ili losiona za sunčanje

NIVEA ulje za sunčanje se razlikuje od NIVEA losiona ili kreme za sunčanje pre svega po konzistenciji: ima manju gustinu i lakše se nanosi na kožu. Ulje za sunčanje je idealno za sve koji vole ulja i cene njihova negujuća svojstva, a ne žele da se odreknu pouzdane zaštite.

Pouzdana zaštita od sunca i prirodno lep ten

Važne činjenice o zaštiti od sunca

Korisne informacije

Šta je trenutna zaštita?

Novi NIVEA SUN proizvodi pružaju trenutnu zaštitu od opekotina i prevremenog starenja kože. „Trenutna zaštitaʺ znači da je zaštita od UVA i UVB zračenja deluje odmah nakon nanošenja i da nije potrebno sačekati da zaštita počne da deluje. Nakon nanošenja losiona za sunčanje, možete odmah uživati u suncu. Ipak, trebalo bi da nanesete proizvod pre nego što izađete napolje jer već na putu do plaže možete biti izloženi velikoj količini UV zračenja.

A kada je u pitanju ponovno nanošenje proizvoda?

Zaštitu od sunca treba nanositi na svaka dva sata i uvek posle kupanja jer se može skinuti dok se znojite, igrate ili kupate. Ali vodite računa, kada ponovo nanesete proizvod, zaštita se ne obnavlja, već se održava prirodna zaštita. Veoma je važno da nanesete odgovarajuću količinu jer samo tako zaštitni faktor ima puno dejstvo. Pored toga, trebalo bi da izaberete zaštitni faktor koji može da zaštiti kožu tokom čitavog dana.

Uživajte u suncu

NIVEA prozirno ulje za sunčanje u spreju intenzivno hidrira kožu, pruža pouzdanu zaštitu od sunca i daje lepu, preplanulu boju.
Preporučujemo vam