POKAŽITE DA VAM JE STALO – NIVEA IDEJE ZA DAN ZALJUBLJENIH

POKLONITE LJUBAV ZA DAN ZALJUBLJENIH. Ko kaže da je Dan zaljubljenih samo za parove? Pripremili smo sjajne ideje za sve koji nisu u vezi ili su usamljeni. Pokažite dragim osobama koliko vam znače!

KAKO PROVESTI DAN ZALJUBLJENIH AKO NISTE U VEZI

Dan zaljubljenih nije rezervisan samo za parove! Pripremili smo sjajne ideje i za sve vas koji niste u vezi.

DAN ZALJUBLJENIH ZA SVE ONE KOJI NISU U VEZI

Mnogi misle da Dan zaljubljenih obeležavaju isključivo parovi. Ako nemate partnera, verovatno vas nerviraju ruže i ljubavne poruke na svakom koraku i još više se osećate usamljeno. Pokazaćemo vam kako da i vi uživate u ovom danu!

Čak i ako nemate partnera, Dan zaljubljenih je sjajna prilika da pokažete dragim osobama koliko vam znače i koliko vam je stalo do njih. Vaše prijateljice, mama, brat ili sestra: svi oni zaslužuju vašu ljubav.

Provedite Dan zaljubljenih sa prijateljima i porodicom. Imamo sjajne ideje za vas: napravite doručak, igrajte društvene igre, gledajte filmove — čak i ako niste u vezi, u ovom Danu zaljubljenih ćete uživati.

ZABAVNE AKTIVNOSTI ZA DAN ZALJUBLJENIH

filmovi-i-kokice

FILMSKO VEČE

Pozovite drugarice i napravite „pidžama party“! Otvorite šampanjac i uživajte u omiljenim filmovima (slobodno preskočite romantične komedije) do mile volje. 

društvene-igre-za-zabavno-veče

 

DRUŠTVENE IGRE ZA ZABAVNO VEČE

Provedite Dan zaljubljenih u društvu porodice i prijatelja. Zabavite se uz društvene igre kao što je dženga. Da bi igra bila zanimljivija, postavite neki izazov – otpevajte pesmu, ispričajte priču ili izrecitujte nešto dok slažete drvene kocke... 

POKAŽITE PRIJATELJIMA DA VAM JE STALO

NAPRAVITE ČESTITKU: BALON OD SRCA

Budite kreativni i napravite simpatičnu čestitku za najbolju prijateljicu. Sve što vam je potrebno je deblji papir u boji i makaze. Isecite srca i zalepite ih na čestitku, a zatim nacrtajte korpe ispod njih – vaš balon je spreman da poleti.

čestitka-balon-od-srca

DORUČAK ZA DAN ZALJUBLJENIH

Da li vam se čini da prijateljicama ne govorite dovoljno često koliko vam znače? Zašto ne biste za ovaj Dan zaljubljenih obradovali prijateljice koje su same? Pozovite ih na doručak i uživajte u druženju.

doručak-sa-prijateljicama

JOŠ IDEJA ZA DAN ZALJUBLJENIH

uživajte-u-nezi-za-dan-zaljubljenih

UGODITE SEBI

Da li vam je uopšte potreban neko poseban? Iskoristite Dan zaljubljenih da se posvetite sebi. Napravite spa u svom kupatilu. Pustite opuštajuću muziku, pripremite toplu kupku i uživajte u omiljenoj knjizi. Nema boljeg načina da sami uživate u Danu zaljubljenih.

dan-zaljubljenih-za-parove

DAN ZALJUBLJENIH ZA PAROVE

Ako ste u vezi i želite da pokažete dragoj osobi koliko vam znači, imamo sjajne ideje za poklone koje možete sami da napravite, čak i u poslednjem trenutku. Pogledajte naše savete za Dan zaljubljenih za parove i pronađite inspiraciju.