Lepota iznutra: obnovite energiju za svakodnevne obaveze

Kratak, ali veoma koristan odmor. Naša svakodnevnica je često stresna i zamorna. Zato je još važnije da pronađete vreme za odmor koji je neophodan za fizičko i psihičko zdravlje. NIVEA vam otkriva kako da pronađete novu lepotu iznutra!

Veća harmonija uz unutrašnju ravnotežu

Svi smo čuli izreku: u zdravom telu, zdrav duh. I to je tačno: samo ako uspemo da uspostavimo balans u životu, možemo da pronađemo unutrašnju ravnotežu i mir. Pokazaćemo vam nekoliko strategija koje će vam pomoći da to postignete!

Ravnoteža izmešu posla i privatnog života – sve je u skladu

  • Uravnotežen život pozitivno utiče i na vaša osećanja, unutrašnji sklad, ali i na vašu kožu.
  • A da biste živeli u skladu sa sobom, važno je da odredite prioritete. Zapitajte se: kako zamišljam svoj život? U kojoj meri je određena životna sfera važna za mene?
  • Da li uživate u svom poslu? Onda dajte sve od sebe i ostvarite svoje ciljeve.
  • Koristite svoje slobodno vreme za opuštanje i druženje sa ljudima koji su vam važni.
  • Još jedna stvar koja je neophodna za vašu unutrašnju lepotu: uvek pronađite vreme za sebe.
  • Ne zaboravite na ljubav. Vreme koje provedete samo sa svojim partnerom će vam pomoći da ostavite svakodnevni život iza sebe i pronađete unutrašnji sklad.
Vežbe za opuštanje

VEŽBE ZA OPUŠTANJE – PRAVI NAČIN DA POSTIGNETE UNUTRAŠNJI MIR

Apsolutno neophodne za pravu unutrašnju lepotu: vežbe opuštanja. Kretanje nam pomaže da održimo kondiciju i zdravlje i smanjuje stres. Bilo da je u pitanju klasična joga ili moderne nia vežbe, vežbe za opuštanje će vam pomoći da ostvarite unutrašnju ravnotežu i mir.

Blagostanje – jednostavno oslobodite um

Uvek bi trebalo da pronađemo vreme za odmor kako bismo ispunili dnevne obaveze bez stresa. Mali rituali za opuštanje će vam pomoći da napunite baterije.

Lepota iznutra: mali trikovi i rituali za lepotu za bolju ravnotežu

Da li je vaš svakodnevni život haotičan i stresan? Da li se nekada osećate kao da ne znate da li ste stigli ili krenuli negde? Onda je krajnje vreme da kažete „Stop‟! Sedite uspravno i polako udahnite i izdahnite. Dok to radite, osluškujte svoje disanje i osetićete kako se polako smirujete. 
Nakon dugog dana, rutina za lepotu kod kuće je baš ono što vam je potrebno. Napravite toplu kupku, nanesite masku za lice i uživajte u trenucima mira. Onda se smestite udobno na sofi uz šoljicu čaja i dobru knjigu i za tren oka ćete ponovo uspostaviti unutrašnju ravnotežu.
Masaža

Masaža – opustite se i napunite baterije

Masaža vam pomaže da se opustite i obnavlja energiju. To je prilika da se odmorite i zaboravite na svakodnevne obaveze. Naš savet: masaža u paru će vam omogućiti da se opustite i provedete vreme sa partnerom.
Majka dete

Nežni dodiri vas čine lepim

Nežni dodiri su neophodni: koža je naš najveći čulni organ i zagrljaji i nežni dodiri bude pozitivna osećanja – ne samo da vas čine srećnim, već i lepim!