#NIVEAkreativneideje: Sat

Napravite elegantan sat od prazne limene kutije NIVEA Kreme. Ovaj „uradi sam“ projekat sjajna je ideja ako želite da stalno budete tačni! Sat od prazne limene kutije će ukrasiti vaš radni sto i sve kolege će poželeti isti.

Kratko i postupno uputstvo

Kako da iskoristite praznu limenu kutiju od NIVEA Kreme i napravite sat.

Zahvaljujući ovoj praktičnoj i kreativnoj ideji, nikada više nećete izgubiti pojam o vremenu

Vaš radni sto na poslu deluje prazno? Uvek kasnite i lako gubite pojam o vremenu? Evo praktičnog rešenja! U samo par koraka, pretvorite limenu kutiju od NIVEA kreme u moderan sat! Pokazaćemo vam šta vam je potrebno i koliko je ova ideja jednostavna.

Evo šta vam je potrebno

Da biste napravili ovaj elegantni sat, potrebno vam je samo par stvari:

  • prazna limena kutija od NIVEA Kreme: što veća, to bolja
  • dve male limene kutije od NIVEA Kreme
  • ručna bušilica
  • mehanizam za sat
  • lepak
  • nalepnice u obliku brojeva

1. korak: Napravite rupu u poklopcu

Ručnom bušilicom napravite rupu na sredini poklopca od limene kutije NIVEA Kreme. Važno je da rupa bude u samom centru!

2. korak: Zakačite mehanizam

Sada zakačite mehanizam na poklopac. Ako je rupa u poklopcu veća od delova mehanizma, možete ga pričvrstiti na unutrašnjost poklopca pomoću lepka.

3. korak: Zalepite brojeve

Sada je vreme da zalepite brojeve! Sami odlučite da li ćete staviti sve brojeve od 1 do 12 ili, kao što smo mi uradili, samo 3, 6, 9 i 12.

4. korak: Zalepite postolje

U poslednjem koraku, zalepite manje poklopce na kutiju od NIVEA Kreme. Tako ćete napraviti postolje za sat i fiksirati ga.

Vaš sat je gotov

Vaš sat je sada gotov! Stavite bateriju u mehanizam i pronađite mu savršeno mesto. Zahvaljujući ovako elegantnom i modernom rešenju, više neće gubiti pojam o vremenu.

Isprobajte i druge praktične i kreativne ideje

Da li imate nekoliko praznih NIVEA limenih kutija i boca i ne znate kako da ih iskoristite? Ne brinite, imamo pravu ideju za vas. Jednostavno napravite elegantni set kutija za odlaganje za kupatilo! Pogledajte tutorijal ovde.

Začinsko bilje kao ukras u kuhinji

A šta mislite o zanimljivoj i praktičnoj ideji koja će vam pomoći da ukrasite kuhinju? Sve što vam je potrebno su tri prazne NIVEA limene kutije i parče drveta. Napravite mini baštu za začinsko bilje za tili čas. Ovde možete saznati više o ovom jednostavnom „uradi sam“ projektu.

Pogledajte i ostale NIVEA proizvode