#NIVEAkreativneideje: Kutija za nakit

Napravite praktičnu kutiju za nakit od prazne limene kutije od NIVEA Kreme. Više ne morate da brinete da ćete izgubiti minđuše i ogrlice! U ovoj veoma praktičnoj kutiji, vaš nakit će uvek biti lepo složen.

Od prazne limene kutije do kutije za nakit u samo nekoliko koraka

Saznajte kako da od prazne limene kutije NIVEA Kreme napravite praktičnu kutiju za nakit.

Iskoristite limenu kutiju od NIVEA Kreme i napravite kutiju za nakit

Upravo ste potrošili NIVEA Kremu i ne želite da bacite kutiju? Potpuno razumljivo. Šta mislite o tome da od nje napravite praktičnu kutiju za nakit? U nju ćete moći da složite sav svoj nakit, a kutija će vam biti korisna i na putovanjima! Pokazaćemo vam kako da je napravite u nekoliko jednostavnih koraka.

Evo šta vam je potrebno

Da biste napravili kutiju za nakit od prazne limene kutije NIVEA kreme, potrebno vam je samo nekoliko stvari:

  • prazna limena kutija od NIVEA Kreme 
  • karton
  • makaze
  • lenjir
  • lepak

1. korak: Izmerite limenu kutiju

Lenjirom izmerite širinu i visinu limene kutije od NIVEA Kreme.

2. korak: Isecite karton

Isecite parče kartona koje je iste širine kao i NIVEA limena kutija. Dodajte centimetar na visinu kutije i opsecite pažljivo. Isecite još jedno parče kartona iste širine i visine, bez dodatog centimetra.

3. korak: Savijte karton

Presavijte deo kartona na koji ste dodali centimetar kako bi imao istu širinu i visinu kao i kutija.

4. korak: Isecite papir

Sada isecite presavijeni karton po sredini. Vodite računa da ne presečete karton do kraja i ostavite malo prostora do presavijenog dela. Na isti način isecite deo kartona koji nije presavijen.

5. korak: Zalepite karton na limenu kutiju

Vreme je za lepljenje! Ravnomerno nanesite lepak na presavijeni deo kartona i zalepite ga na sredinu NIVEA limene kutije. 

6. korak: Sastavite delove kartona

Kada se lepak osuši, ubacite nepresavijeni deo u kutiju tako da NIVEA limena kutija bude podeljena na četiri jednaka dela.

Vaša kutija za nakit je sada gotova

Vaša kutija je gotova! Rasporedite nakit u kutiju tako što ćete ogrlice staviti u jedan deo, minđuše u drugi, dodatke za kosu u treći, itd. Sada možete da ponesete sav svoj nakit na putovanja i ne morate da brinete da ćete nešto izgubiti!

Radoznali ste da otkrijete i druge kreativne ideje?

Da li želite da pogledate i ostale NIVEA „uradi sam“ projekte? Šta mislite o tome da od prazne limene kutije NIVEA Kreme napravite sat za radni sto? Ovde možete da pogledate naš jednostavni tutorijal.

Napravite set kutija za odlaganje za kupatilo od praznih NIVEA proizvoda

Šta mislite o tome da iskoristite limene kutije i boce od NIVEA proizvoda različitih oblike i napravite set kutija za kupatilo? Za ovu ideju nije vam potrebno mnogo materijala. Pogledajte naš tutorijal ovde.