woman using sustainable skincare

BEZBEDNOST KOŽE I TRANSPARENTNOST

JEDNA KOŽA. JEDNA PLANETA. JEDNA NEGA.

BEZBEDNOST KOŽE I TRANSPARENTNOST

Odgovorna potrošnja, koja podrazumeva i održivu negu kože, postaje sve važnija u svakodnevnom životu. Mi smo sve više fokusirani na proizvode za negu kože koji su ne samo efikasni i bezbedni već su i kvalitetan izbor za potrošače kojima je važno da se osećaju dobro nakon kupovine.

Istraživači u kompaniji NIVEA imaju iskustvo dugo više od 100 godina u proučavanju složenih procesa u koži i razvoju proizvoda za negu kojima veruju ljudi širom sveta. Upravo zato naša odgovornost je da unapredimo proizvode u ekološkom pogledu, ali i da koristimo resurse na održiviji način kako bismo sprečili negativne uticaje na životnu sredinu i sačuvali zdravlje naše planete.

NIVEA je posvećena razvoju inovacija koje su bezbedne za upotrebu, neškodljive za životnu sredinu i ispunjavaju visoka očekivanja u pogledu nege kože na najbolji mogući način.

Sasvim je razumljivo da želite da znate šta sadrže vaši omiljeni proizvodi za negu kože. Isto tako znamo da nije baš jednostavno razumeti listu sastojaka, kao i da li su sastojci dobijeni iz sintetičkih, biljnih ili životinjskih izvora. Pored toga, potrošačima je prilikom odabira kozmetičkih proizvoda sve važnije da li su formulacije pogodne za vegane ili da li su sastojci neškodljivi za okolinu.

Upravo zato NIVEA uvek teži da pruži potrošačima tačne i transparentne informacije o bezbednosti proizvoda. NIVEA navodi informacije o proizvodima koje se odnose na njihovu održivost i na samoj ambalaži, ali i na sajtovima kako bi ih potrošači što lakše pronašli.

Primer ovakvog pristupa je NIVEA rečnik sastojaka, koji objavljujemo na lokalnim NIVEA sajtovima od 2020. godine. On sadrži jednostavne, ali detaljne informacije o skoro 600 sastojaka koje koristimo u formulacijama naših proizvoda.

sustainable skincare ingredients

JEDNA KOŽA. JEDNA PLANETA. JEDNA NEGA.

Želimo da budemo 100 posto transparentni i pružimo odgovore na sva vaša pitanja o održivosti NIVEA proizvoda. Ukoliko ne možete da pronađete informacije koje tražite na ovom sajtu ili tražite dodatna pojašnjenja, posetite vebsajt matične kompanije Beiersdorf posvećen održivosti NIVEA proizvoda.