(2)

Black & White Invisible Ultimate Impact Sprej

150 ml

Prednosti

ne sadrži etil alkohol

Antiperspirantna nega

Neguje

Normalna koža

Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Formulacija pruža dugotrajnu zaštitu uz prijatan osećaj na koži i celodnevnu svežinu
  • Štiti tamnu odeću od belih mrlja, a odeću svetlih boja od žutih fleka
  • Pouzdana zaštita od znojenja koja traje 48 sati i neguje kožu
  • Ne sadrži etil-alkohol
  • 5 u 1 zaštita od neprijatnih mirisa, znojenja, fleka, tragova i iritacije
  • Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Black White Invisible Ultimate Impact antiperspirant štiti i tebe i tvoju odeću. Proizvod pruža 5 u 1 zaštitu: od neprijatnih mirisa, znojenja, fleka, tragova i iritacija, i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu uz prijatan osećaj na koži i celodnevnu svežinu. Nema više belih tragova na tamnoj odeći, ni žutih fleka na odeći svetlih boja. Odaberite pouzdani antiperspirant koji vas štiti od znojenja 48 sati i neguje kožu. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil-alkohol i dermatološki je dokazano da odgovara koži.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83486 (83486-09080-30)

Ocene i mišljenja

3,0
ok (2 Ocene)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Sort Toggle
Milena
1.9.2022.
Član žirija
🖤🤍
Moj omiljeni dezadorans! Bez tragova na crnoj odeci. Obozavam ga !
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Mara
8.4.2020.
Razočarana
Ne postoji antiperspirant koji je više iritirao moj nos od ovog. Nije mi prvi nivea antiperspirant, koristila sam i od drugih proizvođača antiperspirante, ali sa ovim ne mogu da prestanem da kijam i da zaustavim curenje nosa neposredno nakon stavljanja. Nikad nisam imala problem sa alergijama, ni slične probleme sa bilo kojim proizvodom.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Istuširajte se

Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja

2Protresite

Pre upotrebe dobro protresite bocu

3Nanesite

Držite bocu na udaljenosti od 15 cm od pazuha i poprskajte kožu

4Sačekajte da se osuši

Obucite se tek nakon što se proizvod potpuno osuši

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol