(0)

Black & White Invisible Ultimate Impact Sprej

Ovaj antiperspirant vam pruža sjajnu 5 u 1 zaštitu od neprijatnih mirisa, znojenja, tragova, iritacija i fleka. Formulacija pruža dugotrajnu zaštitu i prijatan osećaj na koži – tokom celog dana | 150ml

Kupite ovde

Prednosti

ne sadrži etil alkohol
Antiperspirantna nega
Neguje
Normalna koža
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Formulacija pruža dugotrajnu zaštitu uz prijatan osećaj na koži i celodnevnu svežinu
  • Štiti tamnu odeću od belih mrlja, a odeću svetlih boja od žutih fleka
  • Pouzdana zaštita od znojenja koja traje 48 sati i neguje kožu
  • Ne sadrži etil-alkohol
  • 5 u 1 zaštita od neprijatnih mirisa, znojenja, fleka, tragova i iritacije
  • Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena

Kako da

1 Istuširajte se
Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja
2 Protresite
Pre upotrebe dobro protresite bocu
3 Nanesite
Držite bocu na udaljenosti od 15 cm od pazuha i poprskajte kožu
4 Sačekajte da se osuši
Obucite se tek nakon što se proizvod potpuno osuši

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Black White Invisible Ultimate Impact antiperspirant štiti i tebe i tvoju odeću. Proizvod pruža 5 u 1 zaštitu: od neprijatnih mirisa, znojenja, fleka, tragova i iritacija, i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu uz prijatan osećaj na koži i celodnevnu svežinu. Nema više belih tragova na tamnoj odeći, ni žutih fleka na odeći svetlih boja. Odaberite pouzdani antiperspirant koji vas štiti od znojenja 48 sati i neguje kožu. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil-alkohol i dermatološki je dokazano da odgovara koži.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83486 (83486-09080-30)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)