OTKRIJTE NIVEA LUMINOUS630 DA BISTE IZBLEDELI SVOJE TAMNE FLEKE

Posle 10 godina istraživanja, Luminous630 je jedno od NIVEA-inih revolucionarnih otkrića formulisanih patentiranim sastojcima koji će vam pomoći da izbledite i sprečite tamne fleke. Linija Luminous obogaćena je efikasnim sastojcima kao što je hijaluronska kiselina koja se može naći u serumu za napredne tretmane za posvetljivanje kože. Tu je i Collagen Booster koji se nalazi u serumu protiv starenja i fleka za popunjavanje dubokih bora, kao i salicilna kiselina u serumu nakon akni za izglađivanje kože.
Filteri
Sortirajte

Šta je krema za fleke na licu i kako funkcioniše?

NIVEA Luminous630 proizvode je razvio naš tim stručnjaka za negu kože da bezbedno izblede tamne fleke i pomognu u sprečavanju buduće pigmentacije. Radeći na nivou ćelija, NIVEA Luminous proizvodi imaju za cilj da ciljaju osnovni uzrok problema, sa dvostrukim delovanjem:

- Deluje na oblastima sa visokim nivoom melanina kako bi osvetlio fleke

- Uz doslednu upotrebu, reguliše proizvodnju melanina kako bi sprečio pojavu novih tamnih fleka.

 

Šta su tamne fleke i kako se pojavljuju?

Tamne fleke, inače poznate kao pigmentne fleke, su promena boje kože uzrokovana dodatnom proizvodnjom melanina. Postoje 4 razloga zašto se tamne fleke mogu pojaviti na vašoj koži:

1. Prekomerno izlaganje suncu bez SPF-a
2. Hormonska neravnoteža
3. Starost
4. Post akni/upala kože

Izlaganje suncu: možete biti podložni razvoju tamnih mrlja na vašoj koži kao rezultat izlaganja suncu ili solarijuma koji takođe stvaraju UV svetla. Ove tačke su takođe poznate kao pege na jetri, solarne lentigine ili sunčeve pege.

Pege od sunca se najverovatnije pojavljuju na delovima tela koji su najviše izloženi suncu, kao što su lice, šake ili ruke.

Hormonska neravnoteža: male oblasti promene boje kože su simptom stanja kože koje se zove melazma. Žene češće imaju ovo stanje, posebno tokom trudnoće. Ovo je generalno zbog visokog nivoa estrogena u poređenju sa niskim nivoom progesterona, što će dovesti do većeg nivoa pigmentacije kože.

Starost: usko povezane sa izlaganjem suncu, staračke pege proizvodi melanin, prirodni pigment koji se proizvodi brže kao odgovor na ultraljubičasto (UV) svetlo. Staračke pege nastaju na koži koja je duže vremena bila izložena suncu, kada se melanin skuplja ili stvara u velikim količinama.

Post akni/upala kože: tamne fleke, poznate i kao post-inflamatorna hiperpigmentacija (PIH), nisu nužno ožiljci. To su ljubičaste ili tamne fleke bogate melaninom koje se razvijaju kada akne nestanu i povremeno mogu ostati duže od samih akni. Luminous630 vam može pomoći da ciljate ta mesta da biste ih posvetlili i uravnotežili boje vaše kože.

Istražite naš asortiman Luminous630 proizvoda koji će vam pomoći da postignete uravnoteženiji ten.

 

Kako se možete pozabaviti tamnim flekama

Započnite svoje putovanje do svetle, ujednačene boje kože danas uz NIVEA Luminous. NIVEA preporučuje doslednu upotrebu Luminous proizvoda u okviru vaše jutarnje i večernje rutine nege kože. Na primer, naša Cellular Luminous630 dnevna hidratantna krema protiv tamnih fleka sa SPF 50 će zaštititi vašu kožu tokom celog dana, što znači da nećete morati da brinete o pojavi nove pigmentacije.

Uveče negujte svoju kožu Cellular Luminous630 noćnom kremom za fleke na licu. Obogaćen hijaluronskom kiselinom, ovaj proizvod puni vašu kožu preko noći i balansira novu proizvodnju melanina kako bi sprečio pojavu novih tamnih fleka.