• Sve
  • Dnevna krema
  • Maska
  • Noćna krema
  • Serum
  • Tonirana krema
  • Tretman
Filteri
Sortirajte

Pretražite naše

linije proizvoda za negu lica

Vaša koža je jedinstvena, baš kao i vi

Da biste pronašli kremu za lice koja je savršeno prilagođena potrebama vaše kože, trebalo bi da znate koji je njen tip. Jedino tako ćete moći da odaberete proizvode za negu lica koji će biti dobri za vašu kožu. Da li je vaša koža često zategnuta i suva? Da li je sklona nepravilnostima? Da li ste osetljivi na jaku svetlost ili ekstremne temperature? Kombinovana koža, suva koža, nečista koža, normalna koža ili osetljiva koža: izaberite kremu za lice koja najbolje odgovara vašim potrebama iz NIVEA linije za negu lica. Obezbedite suvoj koži intenzivnu hidrataciju, negujte osetljivu kožu posebno blagim formulacijama i efikasno uklonite bubuljice i neprivlačni sjaj sa nečiste kože.


Posebna nega za posebne potrebe

Kako starimo naša koža se menja. Ćelije se regenerišu sporije, proizvode manje kolagena i koža gubi vlagu i elastičnost. NIVEA Centar za istraživanje kože razvio je posebne kreme za lice specijalno za potrebe zrele kože. Njihove inovativne formulacije primetno ublažavaju bore, sprečavaju nastanak novih bora i daju koži svežiji, podmlađen izgled. Ultraljubičasti sunčevi zraci značajno utiču na prerano starenje. Budući da do određenog stepena mogu probiti i staklo, naša koža im je svakodnevno izložena. Zbog toga mnogi NIVEA proizvodi za dnevnu negu imaju zaštitni faktor 15 ili 30 i poseban UVA filter. Za one kojima je važna ne samo pravilna nega kože, već i lep, ujednačen ten, rešenje je tonirana krema za lice. NIVEA ima u ponudi tonirane hidratantne kreme za različite tipove kože. BB kreme čine ten besprekornim - ne samo da pružaju hidrataciju i zaštitu, već istovremeno čine kožu glatkom i pokrivaju male nepravilnosti uz samo dodir šminke.

Kompletna rutina za negu kože od brenda NIVEA

Da bi vaša koža imala lep i blistav izgled duže vreme, veoma je važna redovna rutina nege koja treba da obuhvati dnevnu i noćnu kremu za lice, kao i poseban proizvod za negu očiju. Uvek birajte proizvode iz iste linije za negu kože. Na ovaj način možete biti sigurni da svi sastojci u vašim proizvodima odgovaraju specifičnim potrebama vaše kože i da imati optimalno dejstvo. Pravilno čišćenje je takođe nezaobilazni deo rutine za negu lica. Vlažne maramice, gel ili piling za čišćenje lica – veoma je važno da odaberete proizvod koji je namenjen vašem tipu kože.