(0)

NIVEA Care & Diamond 2 u 1 negujući gel i kupka

Održivo
Biorazgradiva formualcija

NIVEA Care & Diamond 2 u 1 negujući gel i kupka ostavlja mekan i nežan osećaj na koži. Formulacija obogaćena vitaminima C i E i prirodnim uljima pruža vašoj koži hidrataciju i osećaj gipkosti tokom celog dana. Prepustite se luksuzu penušave kupke sa prelepim mirisom kala.

Kupite ovde

Prednosti

Čišćenje
Neguje
Svakodnevna upotreba
Sa prirodnim uljima
Za osećaj mekane kože
Za osećaj mekane kože
Balans mikrobioma kože
Održivo
Biorazgradiva formualcija
Od recikliranog materijala
Reciklira se
Prirodno ulje
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Za prirodno meku i negovanu kožu
  • Sa nežnim i umirujućim mirisom kala
  • 99% biorazgradiva formulacija
  • Bez mikroplastike
  • Veganska formulacija

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Care & Diamond 2 u 1 negujući gel i kupka ostavlja mekan i nežan osećaj na koži. Formulacija obogaćena vitaminima C i E i prirodnim uljima pruža vašoj koži hidrataciju i osećaj gipkosti. Prepustite se luksuzu penušave kupke sa prelepim mirisom kala. Zaštitna formulacija NIVEA negujuće pene za kupanje ostavlja vašu kožu gipkom i hidriranom dugo nakon kupanja. Naša linija pena za kupanje pruža luksuzne mehuriće sa delikatnim, umirujućim mirisom, oduševljavajući vašu kožu i čula. Jednostavno dodajte penu u toplu vodu, ostavite da se zapeni i opustite se. Ova pena za kupanje je pH neutralna, ima 99% biorazgradivu formulaciju, ne sadrži mikroplastiku i dolazi u bočici napravljenoj od 97% reciklirane plastike*.

*osim poklopca i etikete

Broj artikla 80949 (80949-09130-80)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Mikroplastika

Uključeni: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Glycerin, Diamond Powder, Glycol Distearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Laureth-4, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Specijalni sastojci

Prirodno ulje

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)