(4)

NIVEA FRESH NATURAL DEZODORANS U SPREJU

NIVEA Fresh Natural dezodorans u spreju sa INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje izazivaju miris. Dermatološki dokazano odgovara koži i pruža neverovatan i dugotrajan osvežavajući miris.

Kupite ovde

Prednosti

Deo zaštita
Jednostavno nanošenje
Svakodnevna upotreba
Anti-bakterijski
Okeanski ekstrakti
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Jedinstvena INFINIFRESH formulacija koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • Pouzdan dezodorans sa osvežavajućim i dugotrajnim mirisom
  • 48-časovna zaštita od neugodnih mirisa
  • Sadrži 0% aluminijuma i dermatološki potvrđeno odgovara koži
  • NIVEA je brend broj 1 u nezi kože* sa više od 140 godina iskustva.<br/><br/>*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji nega tela; maloprodajna vrednost RSP, podaci za 2021.

Kako da

1 TUŠIRANJE
Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.
2 SPREJ
Držati na 15cm od pazuha i prskati.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Fresh Natural dezodorans u spreju sa INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodan miris. Dermatološki potvrđeno odgovara koži i obezbeđuje dugotrajno osvežavajući miris. Ovaj dezodorans pruža 48-časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa i osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Sadrži 0% aluminijuma i pogodan je i za osetljivu kožu.

Prisutan u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svetskih brendova za negu kože sa više od 140 godina iskustva. Kao lider na tržištu u globalnoj industriji nege kože, naši istraživači intenzivno rade na obezbeđivanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 81601 (81601-09080-33)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži aluminijum (ACH)

Uključeni: Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Maris Limus Extract, Ostrea Shell Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citral

Specijalni sastojci

Okeanski ekstrakti

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (4 Ocene)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Zmaja
3.8.2021.
Najbolji dezodorans iz Nivea kolekcije!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Snežana
18.5.2020.
Član žirija
Miris i svežina
To je taj jedinstveni miris i svežina.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Isidora
30.6.2016.
Član žirija
Vesna
Najbolji dezodorans i jedini miriše na original niveu.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?