(0)

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant u spreju

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant u spreju pruža 72- časovnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa, zahvaljujući INFINIFRESH formulaciji koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil alkohol i dermatološki je potvrđeno da odgovara koži.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Jednostavno nanošenje
Svakodnevna upotreba
Anti-bakterijski
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Antiperspirant u spreju sa jedinstvenom INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • 72-časovna zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
  • Pouzdan antiperspirant sa osvežavajućim i dugotrajnim mirisom
  • Ne sadrži etil alkohol i dermatološki potvrđeno odgovara osetljivoj koži
  • NIVEA je brend broj 1 u nezi kože* sa više od 140 godina iskustva. <br/>*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji nega tela; maloprodajna vrednost RSP, podaci za 2021.

Kako da

1 TUŠIRANJE
Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.
2 UPOTREBA
Pre upotrebe dobro protresti.
3 SPREJ
Držati na 15cm od pazuha i prskati.
4 SAČEKATI DA SE OSUŠI
Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant pruža 72-časovnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa, zahvaljujući jedinstvenoj NIVEA INFINIFRESH formulaciji koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Obogaćen osvežavajućim, dugotrajnim mirisom, ovaj antiperspirant pruža osećaj sveže kože koji traje celi dan. Ne sadrži etil alkohol i dermatološki potvrđeno odgovara koži.

Prisutan u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svetskih brendova za negu kože sa više od 140 godina iskustva. Kao lider na tržištu u globalnoj industriji nege kože, naši istraživači intenzivno rade na obezbeđivanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Upozorenje: Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom: može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, varnica, plamena i drugih zapaljivih izvora.Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Izbegavati prekomerno nanošenje i direktno udisanje. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 98522 (98522-09080-42)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Parfum

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)