1/6
novo
(0)

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant u spreju

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega

Jednostavno nanošenje

Svakodnevna upotreba

Anti-bakterijski

Svi tipovi kože

Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Antiperspirant u spreju sa jedinstvenom INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • 72-časovna zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
  • Pouzdan antiperspirant sa osvežavajućim i dugotrajnim mirisom
  • Ne sadrži etil alkohol i dermatološki potvrđeno odgovara osetljivoj koži
  • NIVEA je brend broj 1 u nezi kože* sa više od 140 godina iskustva. <br/>*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji nega tela; maloprodajna vrednost RSP, podaci za 2021.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant pruža 72-časovnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa, zahvaljujući jedinstvenoj NIVEA INFINIFRESH formulaciji koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Obogaćen osvežavajućim, dugotrajnim mirisom, ovaj antiperspirant pruža osećaj sveže kože koji traje celi dan. Ne sadrži etil alkohol i dermatološki potvrđeno odgovara koži.

Prisutan u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svetskih brendova za negu kože sa više od 140 godina iskustva. Kao lider na tržištu u globalnoj industriji nege kože, naši istraživači intenzivno rade na obezbeđivanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Upozorenje: Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom: može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, varnica, plamena i drugih zapaljivih izvora.Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Izbegavati prekomerno nanošenje i direktno udisanje. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 98522 (98522-09080-42)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1TUŠIRANJE

Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.

2UPOTREBA

Pre upotrebe dobro protresti.

3SPREJ

Držati na 15cm od pazuha i prskati.

4SAČEKATI DA SE OSUŠI

Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Parfum