(0)

NIVEA Intimo Aloe Water vlažne maramice za intimnu negu

NIVEA Intimo Aloe Water vlažne maramice za intimnu negu! Super mekani prirodno dobijeni viskozni materijal u kombinaciji sa aloe verom i ekstraktom magnolije: osvežava, čisti i čuva prirodni balans intimnog područja.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Nežno
Čišćenje
Čišćenje

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Neguju kožu sa aloe verom i magnolijom.
  • Pružaju celodnevni osećaj svežine.
  • Održavaju prirodnu pH vrednost intimnog područja.
  • Ne sadrže sapune i boje.
  • Podnošljivost za kožu je dermatološki i ginekološki potvrđena.

Kako da

1 OČISTITI
Maramicom nežno očistite kožu intimnog područja.
2 BACITI
Maramicu možete koristiti samo jednom. Baciti nakon upotrebe.
3 PONOVITI
Intimne maramice možete koristiti više puta u toku dana.

Saznajte više o ovom proizvodu

Osećajte se opušteno tokom dana uz biorazgradive NIVEA Intimo Aloe Water vlažne maramice za intimnu negu. Pogodne su čak i kada ste u pokretu! Razvili smo ih posebno za nežno čišćenje osetljive kože intimnog područja. Super meka biljna vlakna su prožeta blagom formulacijom koja sadrži ekstrakte aloe vere i magnolije za čišćenje i održavanje prirodne pH ravnoteže. Možete ih koristiti i tokom menstruacije. Pošto verujemo da nega kože treba da bude dobra za vas i planetu, njihova formulacija je 98% biorazgradiva, sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla i 100% biljnih vlakana.

Broj artikla 82174 (82174-09120-51)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxyacetophenone, Ethyhexylglycerin, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Gellan Gum, Cocoamidoprpyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Magnolia Acuminata Bark Extract, Parfum

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)