(0)

NIVEA MagnesiumDry

NIVEA MagnesiumDry pruža prirodno efikasnu zaštitu od znojenja i održava kožu zdravom jer sadrži 0% aluminijuma (ACH) i 0% etil alkohola.

Size

Kupite ovde

Više proizvoda iz ove linije

Prednosti

Deo zaštita
ne sadrži etil alkohol
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Prirodno efikasna zaštita od znojenja
  • Održava kožu zdravom
  • 0% aluminijuma (ACH)
  • 0% etil alkohola

Kako da

1
Za spoljašnju upotrebu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Otkrijte novu generaciju dezodoransa: NIVEA MagnesiumDry. Formulacija sa aktivnim magnezijumom pruža prirodno efikasnu zaštitu od znojenja bez aluminijuma (ACH) i održava kožu zdravom. Pored toga, dezodorans pruža prijatan osećaj na koži i održava je suvom u području pazuha. Formulacija ne sadrži etil alkohol i ima prijatan miris. Za razliku od standardnih roll-on dezodoransa, bočicu smo okrenuli naopako, jer se u suprotnom prah magnezijuma sleže na dno i prilikom nanošenja ne biste postigli optimalan efekat.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu.

Broj artikla 83411 (83411-02110-31)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži aluminijum (ACH), alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Aqua, Propanediol, Steareth-2, Magnesium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Isosteareth-20, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, BHT, Citric Aci

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)