(1)

NIVEA MagnesiumDry

50 ml

Prednosti

Deo zaštita
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
  • Prirodno efikasna zaštita od znojenja
  • Održava kožu zdravom
  • 0% aluminijuma (ACH)
  • 0% etil alkohola

Saznajte više o ovom proizvodu

Otkrijte novu generaciju dezodoransa: NIVEA MagnesiumDry. Formulacija sa aktivnim magnezijumom pruža prirodno efikasnu zaštitu od znojenja bez aluminijuma (ACH) i održava kožu zdravom. Pored toga, dezodorans pruža prijatan osećaj na koži i održava je suvom u području pazuha. Formulacija ne sadrži etil alkohol i ima prijatan miris. Za razliku od standardnih roll-on dezodoransa, bočicu smo okrenuli naopako, jer se u suprotnom prah magnezijuma sleže na dno i prilikom nanošenja ne biste postigli optimalan efekat.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu.

Broj artikla 83411 (83411-02110-31)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
Sort Toggle
ovojezamene
27.1.2022.
Član žirija
Savršena!
Bukvalno savršen deo za mene. Hvala Nivei za ovaj proizvod.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži aluminijum (ACH)

Uključeni: Aqua, Propanediol, Steareth-2, Magnesium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Isosteareth-20, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, BHT, Citric Aci