(0)

NIVEA MEN DEEP GEL ZA BRIJANJE

NIVEA MEN DEEP gel za brijanje sa formulacijom sa crnim ugljem, za glatko obrijanu i čistu kožu.

Kupite ovde

Prednosti

Anti-bakterijski
Umiruje
Crni ugalj
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Omekšava dlaku i štiti kožu.
  • Štiti kožu od posekotina.
  • Pruža osećaj čistoće.

Kako da

1
Sipajte malu količinu gela na dlan.
2
Umasirajte gel u vlažnu kožu lica.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN DEEP gel za brijanje čisti kožu kako bi brijač glatko klizio, pruža zaštitu i dugotrajan osećaj čistoće.
Inovativna formulacija sa crnim ugljem menja boju gela iz crne u belu, efikasno deluje protiv bakterija, omekšava dlaku, štiti kožu od posekotina i omogućava glatko brijanje.

Upozorenje:

Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. 3.5% sadržaja boce je zapaljivo.

Broj artikla 81789 (81789-09190-16)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 77266 (Carbon Black)

Specijalni sastojci

Crni ugalj

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)