1/6
(0)

NIVEA MEN Derma Control antiperspirant roll-on

50 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega

Klinički dokazano

Za osećaj mekane kože

Vitamin C

Vitamin C

Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Pruža 96- časovnu zaštitu od prekomernog znojenja, vlage i neugodnih mirisa
  • DermaDry tehnologija štiti kožu od iritacija
  • Za osećaj mekane i glatke kože
  • Dermatološki odobrena formulacija sa laktatom štiti vlažnost kože
  • Drvenasti, slatki miris

Saznajte više o ovom proizvodu

Utišajte glas koji kaže da se ne možete osećati zaštićeno i prepustite se snazi novog NIVEA MEN Derma Control antiperspiranta roll-ona. Pružajući 96 sati pouzdane zaštite od znojenja, ovaj antiperspirant štiti od vlage i neugodnih mirisa. Formulacija sa DermaDry tehnologijom štiti kožu od iritacija i pruža joj mekoću i gladak osećaj. Ovaj antiperspirant je dermatološki odobren i ima drvenasti, slatki miris. Formulacija sa laktatom, štiti vlažnost kože i pruža gladak osećaj. Sa više od 130 godina iskustva, NIVEA je tržišni lider u globalnoj industriji nege kože. Naši istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama nege.

Broj artikla 98569 (98569-09080-62)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1 PRIMENA

Nanesite proizvod direktno na pazuh.

2 SAČEKATI

Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Specijalni sastojci

Vitamin C

Vitamin C

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Aqua, Aluminum Zirconium Octachlorohydrex Gly, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Ethylhexyl Cocoate, Sodium Lactate, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium Aluminum Silicate, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Limonene, Linalool, Citronellol, BHT, Parfum