(0)

NIVEA MEN Sensitive Recovery pena za brijanje

Štiti kožu od iritacija i sprečava pojavu crvenila.

Kupite ovde

Prednosti

Ne sadrži alkohol
Ekstrakt kamilice
ekstrakt sladića
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Nova Sensitive Recovery pena za brijanje bez alkohola* ne uzrokuje peckanje na koži. Formulacija koja umiruje i neguje kožu obogaćena je kamilicom i prirodnim biljnim ekstraktima. *0% etil-alkohola
  • Štiti kožu od iritacija i osećaja peckanja
  • Sprečava pojavu crvenila na koži
  • Omekšava dlaku brade kako bi brijanje bilo efikasno i ugodno
  • Brijanje je unapređeno zahvaljujući Ultra-Glide tehnologiji
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Pogodno za muškarce sa osetljivom kožom

Kako da

1 Upotreba

Nanesite malu količinu pene na dlan i umasirajte na vlažnu kožu lica

Saznajte više o ovom proizvodu

Osetljivoj koži neophodna je posebna nega jer tokom brijanja oštrice mogu lako da uzrokuju iritacije i mikro posekotine.
NIVEA MEN vam predstavlja NOVU SENSITIVE RECOVERY PENU ZA BRIJANJE: aktivno štiti kožu od iritacija tokom brijanja i trenutno pospešuje regeneraciju kože od mikro posekotina koje se mogu javiti i kada se pažljivo brijete. Pruža prijatan osećaj nakon brijanja, a koža je negovana i glatka.
Blaga formulacija, posebno razvijena za osetljivu kožu, obogaćena je umirujućom kamilicom i vitaminom E i efikasno štiti kožu od iritacija tokom brijanja. Zahvaljujući prirodnim biljnim ekstraktima umirujuća formulacija aktivno pospešuje regeneraciju kože od mikro posekotina već tokom brijanja kako bi se koža brzo oporavila.

Upozorenje:

Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Čuvati van domašaja dece. 3,5% sadržaja boce je zapaljivo.

Broj artikla 88562 (88562-09190-09)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 42053

Specijalni sastojci

Ekstrakt kamilice

ekstrakt sladića

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)