(3)

Pearl & Beauty sprej

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
Biserni ekstrakti
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
benefits-normal-skin
Normalna koža
  • Za nežnu i lepu kožu pazuha – sadrži ekstrakte bisera
  • 48h pouzdana zaštita od znojenja i nežna NIVEA® nega
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži
  • Ne sadrži alkohol

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA dezodorans PEARL & BEAUTY sadrži dragocene ekstrakte bisera i pruža pouzdanu 48h zaštitu od znojenja uz ujednačenu boju i negu kože pazuha. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83731 (83731-09190-25)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (3 Ocene)
Sort Toggle
Ivana
28.10.2021.
Član žirija
Nivea dezodorans
Ovo je ja mislim prvi Nivea dezodorans koji sam probala i secam se pomame za ovim dezodoransom. I danas je lep izbor, iako se usudjujem i isprobavam druge Nivea mirise.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Katarina
6.10.2021.
Ne prlja odeću
Ovo je dobar izbor prvenstveno zbog toga što znoj ne probija, imate dezodoranse gde se osećaju nakon par sati nošenja odeće, i znoj i dezodorans, to ovde nije slučaj. Ne preslikava se na odeću ni kada je odmah obučete.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Maja
10.9.2019.
NAJBOLJI
Dezedorans je jednostavno najbolji koristim ga vec godinama efikasan je u svakom pogledu nesto sto bih posebno izdvojila to je prelep miris koji ostavlja I koji se jako dugo oseca sve u svemu ocena 5!!!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Upotreba

Držati na 15cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Specijalni sastojci

Biserni ekstrakti

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Hydrolyzed Pearl, Talc, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Geraniol, Benzyl Alcohol