(5)

Pearl & Beauty sprej

Vaš pazuh izgledaće lepo i privlačno zahvaljujući ekstraktima bisera.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Ne sadrži alkohol
Ne sadrži veštačke boje
Biserni ekstrakti
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Za nežnu i lepu kožu pazuha – sadrži ekstrakte bisera
  • 48h pouzdana zaštita od znojenja i nežna NIVEA® nega
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži
  • Ne sadrži alkohol

Kako da

1 Upotreba
Držati na 15cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA dezodorans PEARL & BEAUTY sadrži dragocene ekstrakte bisera i pruža pouzdanu 48h zaštitu od znojenja uz ujednačenu boju i negu kože pazuha. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83731 (83731-09190-25)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Hydrolyzed Pearl, Talc, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Geraniol, Benzyl Alcohol

Specijalni sastojci

Biserni ekstrakti

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (5 Ocene)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Ema!
5.9.2022.
Najbolji!
Ovo je moj omiljeni Nivea dezodorans. Koristim ga još od tinejdžerakih dana i nisam ga menjala. Ima blag miris i jako je nežan na koži.Nadam se da nikada neće izaći iz prodaje!

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Tamara
30.8.2022.
Najbolji i zauvek omiljeni❤️

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Ivana
28.10.2021.
Nivea dezodorans
Ovo je ja mislim prvi Nivea dezodorans koji sam probala i secam se pomame za ovim dezodoransom. I danas je lep izbor, iako se usudjujem i isprobavam druge Nivea mirise.

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?