(1)

Powder Touch sprej

Neodoljivo mekan osećaj na koži pazuha uz NIVEA Powder Touch! NIVEA Powder Touch je dezodorans koji se brzo suši i sadrži Kaolin prah. Pruža mekan osećaj kože pazuha i ugodan, dugotrajan miris.

Kupite ovde

Više proizvoda iz ove linije

Prednosti

Antiperspirantna nega
Ne sadrži alkohol
Ne sadrži veštačke boje
Kaolin
Kaolin
Normalna koža
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Brzo se suši i pruža mekan osećaj na koži – sadrži dragoceni Kaolin prah
  • 48h antiperspirantna zaštita i nežna NIVEA® nega
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži
  • Ne sadrži alkohol

Kako da

1 Upotreba
Držati na 15cm od pazuha i prskati. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Powder Touch kombinuje pouzdanu anti-perspirantnu formulaciju sa dragocenim prahom Kaolina. Kaolin je prirodni mineral poznat po svojstvima apsorpcije. Kada ga nanesete, NIVEA Powder Touch se brzo suši i i ostavlja prijatan i mekan osećaj na koži. Njegov negujući i jedinstven miris pruža osećaj svežine.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 82286 (82286-09190-25)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Kaolin, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Alcohol, Coumarin, Parfum

Specijalni sastojci

Kaolin
Kaolin

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Biljana
29.7.2021.
Najbolji do sada
Da li postoji zamena za ovaj dezodorans, jer ga u prodaji nigde ne mogu naći? Hvala
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?