(0)

Skin Glow MICELARNA VODA

novo

NIVEA Skin Glow micelarna voda za beživotnu i osetljivu kožu efikasno uklanja vodootpornu šminku i nečistoće u samo nekoliko laganih poteza. Čini kožu svetlijom, hidrira i pruža ujednačen i blistav ten.

Kupite ovde

NOVA MICELARNA VODA
Naša inovacija sa 5% seruma sa vitaminima C i E.

5% SERUMA SA VITAMINIMA C I E

Vitamini su dobro poznati aktivni sastojci koji imaju neverovatna svojstva i utiču na poboljšanje kože. Vitamini C i E imaju antioksidativna svojstva, a formulacija daje energiju i hidrira kožu.

KOMPLEKS AMINOKISELINA

Kompleks kombinuje micele za čišćenje i nežne aminokiseline za koje je poznato da poboljšavaju sposobnost vezivanja vlage i da na ovaj način održavaju kožu hidriranom. Efikasna i nežna formulacija koja ne zahteva trljanje.

PREDNOSTI ZA VAŠU KOŽU

Povećava sjaj kože – dokazan efekat u kliničkoj studiji. Uklanja do 100% šminke* i nečistoća sa lica. Dermatološki i oftalmološki potvrđeno da odgovara koži, a namenjena je beživotnoj i osetljivoj koži.

*Instrumentalno merenje kod 23 ispitanika.

Čista, ujednačena i blistava koža, u samo nekoliko laganih poteza.

OSLOBODITE BLISTAVOST
SVOJE KOŽE

Prednosti

Uklanjanje šminke
Čišćenje
Prirodni sjaj
Budi i osvežava kožu
Hidrira
Nežno
Oftalmološki testirano
Oftalmološki testirano
Svakodnevna upotreba
Vitamin C
Vitamin C
Vitamin E
Vitamin E
Umorna koža
Osetljiva koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Posvetljuje kožu i ujednačava ten
  • Efikasno uklanja vodootpornu šminku i nečistoće u samo nekoliko laganih poteza
  • Obogaćena sa 5% seruma sa vitaminima C i E i sa kompleksom aminokiselina
  • Hidrira kožu, daje joj energiju i čini je glatkom
  • Nežno čisti i ne ostavlja masne tragove
  • Trenutno blistava koža
  • Klinički testirana
  • Dermatološki i oftalmološki potvrđeno da odgovara koži

ČIŠĆENJEM DO BLISTAVE KOŽE
Zašto bi trebalo da koristite micelarnu vodu sa serumom ujutru i uveče

Čišćenje kože je osnova za njen zdrav izgled. Naša NIVEA SKIN GLOW MICELARNA VODA SA SERUMOM je vaš proizvod za jutarnju i večernju rutinu čišćenja lica. 
Koristite je svakodnevno za dubinsko čišćenje kože i ujednačen, blistav ten.

Započnite svoju jutarnju rutinu dubinskim i osvežavajućim čišćenjem uz NOVU NIVEA SKIN GLOW MICELARNU VODU SA SERUMOM i pružite koži dodatnu dozu energije. Trenutni efekat blistave kože zahvaljujući formulaciji sa 5% seruma sa vitaminima C i E.

Očistite kožu pre spavanja NOVOM NIVEA SKIN GLOW MICELARNOM VODOM SA SERUMOM kako biste efikasno uklonili tvrdoglavu vodootpornu šminku i pružili koži blistav izgled i bez šminke. Redovnim korišćenjem hidrira kožu i ujednačava ten. 

 

 

JUTARNJA UPOTREBA


Zahvaljujući formulaciji sa 5% seruma sa vitaminima C i E, koža je dubinski očišćena i primetno blistava.

 

 

VEČERNJA UPOTREBA


Efikasno uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje kože lica, za hidriranu i blistavu kožu.

 

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Skin Glow micelarna voda za beživotnu i osetljivu kožu sa kompleksom aminokiselina i sa 5% seruma koji sadrži vitamine C i E . Nežno čisti kožu i uklanja vodootpornu šminku i nečistoće u samo nekoliko laganih poteza, bez trljanja i bez masnih tragova. Posvetljuje, hidrira, daje dodatnu energiju koži i pruža ujednačen i gladak ten. Efekat posvetljavanja je klinički testiran. Formulacija ne sadrži parfem, a kompatibilnost sa kožom i očima je dermatološki i oftalmološki odobrena. Za trenutno blistav izgled kože: NIVEA Skin Glow micelarna voda.

Broj artikla 98717 (98717-09510-01)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži parfem

Uključeni: Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Arginine HCL, Citrus Sinensis Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tocopherol, Zea Mays Oil, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Decyl Alcohol, CI 40800

Specijalni sastojci

Vitamin C
Vitamin C
Vitamin E
Vitamin E

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

DA LI JE MICELARNA VODA POGODNA KAO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LICA?

Odgovor je da! Micelarna voda se sastoji od micela – koje temeljno čiste kožu i ne izazivaju iritacije.  Nežno i dubinski čisti šminku, nečistoće i višak sebuma.

Micelarna voda ne samo da dobro uklanja šminku i čisti, već takođe hidrira kožu i predstavlja nežnu alternativu sredstvima za uklanjanje šminke i tonerima.

KAKO DELUJE MICELARNA VODA SA VITAMINOM C?

Micelarna voda sama po sebi je prilično efikasan izbor za čišćenje lica, ali nova formulacija sa 5% seruma sa vitaminima C i E predstavlja unapređeno rešenje za čišćenje kože.

Tradicionalno, micelarne vode dubinski, ali nežno čiste kožu od zagađenja, nečistoća, viška sebuma i mrtvih ćelija –  i na ovaj način poboljšavaju izgled kože. Sada, unapređena formulacija sa 5% seruma sa vitaminima C i E, ne samo da dubinski čisti već i posvetljuje kožu pružajući ujednačeniji ten.

Isprobajte našu NIVEA SKIN GLOW MICELARNU VODU sa 5% seruma sa vitaminima C i E koja čisti, hidrira i daje koži dodatnu dozu energije. 

 

KOJE PREDNOSTI ZA KOŽU IMA KOMPLEKS AMINOKISELINA?

Naša formulacija micelarne vode uključuje inovativni kompleks aminokiselina, koji kombinuje micele i aminokiseline za nežno ali efikasno čišćenje. Amino kiseline su odličan dodatak jer održavanju elastičnost i jačinu barijere kože. One hidriraju ćelije kože i poboljšavaju kapacitet vezivanja vlage, osiguravajući da se koža ne isuši tokom čišćenja.  A zahvaljujući našoj formulaciji bez trljanja, šminka se efikasno uklanja u samo nekoliko laganih poteza. Zajedno, ovi sastojci dubinski čiste kožu i održavaju je hidriranom.

DA LI MOGU DA KORISTIM PROIZVOD AKO IMAM OSETLJIVU KOŽU?

U slučaju da imate osetljivu kožu, najbolja opcija za rutinu čišćenja lica su nežni proizvodi za čišćenje. NOVA NIVEA SKIN GLOW MICELARNA VODA SA SERUMOM je pogodna ako imate osetljivu kožu, pored toga je dermatološki i oftalmološki odobrena da odgovara koži. Ova vrsta proizvoda je efikasna, ali dovoljno nežna tako da nema potrebe za oštrim trljanjem koje može da ošteti kožu.

Isprobajte NOVU NIVEA SKIN GLOW MICELARNU VODU SA SERUMOM za dubinsko čišćenje kože koje je dovoljno nežno za osetljivu kožu, sada sa 5% seruma sa vitaminima C i E. Unapređena formulacija pruža trenutnu blistavost i klinički dokazan efekat posvetljivanja kože.