(44)

Ulje za tuširanje

200 ml

Prednosti

Čišćenje
Ulje
Svi tipovi kože
  • Temeljno čišćenje
  • Čini kožu mekom i gipkom
  • 55% prirodnih ulja
  • 100% reciklirana plastična boca
  • Formulacija bez mikroplastike

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA ulje za tuširanje: osetite negu koju pruža 55% prirodnih ulja. Ovo ugodno ulje za tuširanje pruža osećaj istinske nege koja odiše toplim, raskošnim mirisom. Koža je gipka i glatka.

Upozorenje:

Isperite kožu. Isperite temeljno kadu ili tuš kabinu da se ne biste okliznuli. Ukoliko proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah ih isperite čistom vodom.

Broj artikla 80828 (80828-08100-60)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (44 Ocene)
(23)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Jelena
29.11.2022.
Nežan i mekan
Savršeno za suvu kožu sklonu perutanju
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Sanj
15.11.2022.
Moj raskošni spa tretman
Kada je nega tela u pitanju zbog kog toliko uživam u tusiranju zaslužno je Nivea ulje za kupanje. Ovo zaista posebno ulje za tuširanje pruža osećaj istinske nege koja odiše toplim, raskošnim mirisom, pogotovo tokom ovih hladnijih dana. Iako nemam problema sa suvom kožom tela, pojedini delovi ponekad mogu da budu osetljiviji, ako je napolju ekstremno hladno. Pored toga, volim osećaj glatkoće koje ovo ulje ostavlja na moju kožu i volim da osetim miris, koje se zadržava neko vreme – posebno pre spavanja. Ovo umirujuće ulje za tuširanje istovremeno je i toplo i osvježavajuće. I da, uvek uživam u onom čistom mirisu Nivea proizvoda, obogaćenom toplom jedinstvenim notom koju čine 55% prirodnih ulja. Svaki put imam samo svoj spa tretman dok se tuširam, a sva moja čula se opuštaju i uživaju. Savršeno me zaštiti i hidrira. A ja se osećam ženstvenije, sofisticirano i lepše.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Maja
24.8.2022.
Član žirija
Nikad bez njega
Nivea ulje za tuširanje, proizvod je bez koga ne ostajem već 19 god. Tako negujuće ulje, kad žurim bude mi super 2 u 1 korak, perfektno skida SPF, čini kožu svilenkasto mekom. Iako volim da istražujem, ovo ulje ostaje u stalnoj postavi za negu tela. Klasik, neprolazna čulna senzacija.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Pokvasite kožu

Istuširajte se i dobro pokvasite kožu

2Nanesite proizvod

Nanesite ulje za tuširanje na celo telo

3Umasirajte proizvod

Umasirajte ulje za tuširanje u kožu

4Isperite

Temeljno isperite ostatke ulja pre brisanja peškirom

Specijalni sastojci

Ulje

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Mikroplastika

Uključeni: Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Parfum, Propylene Glycol, Tocopherol, Aqua, Citric Acid, Propyl Gallate, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol