(3)

Active clean gel za tuširanje za muškarce

500 ml

Prednosti

Čišćenje

Svi tipovi kože

Saznajte više o ovom proizvodu

Za muškarce koji žele dubinsku čistoću i revitalizovan osećaj na koži. Inovativna formulacija sa prirodnim aktivnim ugljem deluje kao magnet za nečistoće i temeljno čisti kožu bez isušivanja. Blaga, ali efikasna formulacija muževnog mirisa pretvara se u bogatu belu penu i daje osećaj negovane i revitalizovane kože i kose. Proizvod dostupan u varijanti od 50, 250ml i 500ml.

Upozorenje:

Izbegavati kontakt sa očima.

Broj artikla 84046 (84046-09190-45)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (3 Ocene)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Pera
22.8.2022.
Fenomenalan
Ono po čemu se ovaj proizvod razlikuje u odnosu na neke druge je miris, koji dugo ostaje na koži i nakon ispiranja vodom. Dovoljna je mala količina da bi se stvorila velika pena, a koža ostala sveža i hidrirana. Ovo je pravi gel za pravog muškarca.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Pera
22.8.2022.
Fenomenalan
Ono po čemu se izdvaja ovaj proizvod u odnosu na neke druge je miris, koji ostaje dugo na koži i nakon ispiranja vodom. Dovoljna je mala količina da bi se stvorila velika pena, a koža biva sveža i hidrirana. Ovo je pravi gel za pravog muškarca.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
djordje
21.11.2021.
Član žirija
odlican
koristim ovaj od 500 ml. savrsenstvo je blaga rec za ovo. lepa bela pena prilikom tusiranja,odaje utisak cistoce,lako se spira sa koze,koza izgleda jako cisto posle tusiranja. a,miris,miris je bozanstven i ostaje dugo na kozi posle tusiranja. jako ekonomicno i jako povoljna cena istog. uvek sam voleo nivea proizvode ,jako su kvalitetni ali ova muska linija 3 u 1 je jednom recju savrsenstvo. preporucujem svima.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1 Upotreba

Nanesite gel za tuširanje na vlažne dlanove.

2 Upotreba

Umasirajte na kožu.

3 Upotreba

Isperite.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Charcoal Powder, Glycerin, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Chloride, Laureth-4, Cellulose, Cellulose Gum, Tocopherol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Linalool, Limonene, Parfum