(1)

Active Energy rol-on

NIVEA MEN Active Energy dezodorans sa aktivnim supstancama koje štite od znojenja i kompleksom cinka pruža moćnu zaštitu. Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja koja neguje kožu.

Size

Kupite ovde

Više proizvoda iz ove linije

Prednosti

ne sadrži etil alkohol
Antiperspirantna nega
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Moćna zaštita sa okrepljujućim mirisom. Formulacija sa kompleksom cinka i aktivnim supstancama koje štite od znojenja.
  • Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja koja neguje kožu
  • Bez etil alkohola
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži

Kako da

1
Uputstvo: Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Active Energy antiperspirant pruža pojačanu, pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa i održava kožu pazuha suvom. Jedinstvena formulacija sa kompleksom cinka i aktivnim supstancama koje štite od znojenja deluje na određene komponente znoja i tako pruža zaštitu od neprijatnih mirisa tokom 48 sati. NIVEA Active Energy takođe neguje kožu pazuha.

Dezodorans je obogaćen dugotrajnim i okrepljujućim mirisom koji je veoma muževan i ima jedinstven aromatični i drvenasti karakter. Gornje note čine osvežavajući citrusi i đumbir, dok su u srcu mirisa blage cvetne i začinske note. Miris se zatvara muževnim i toplim drvenastim notama.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 95662 (95662-09080-30)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Zinc Citrate, Persea Gratissima Oil, Trisodium EDTA, BHT, Linalool, Geraniol, Limonene

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Milka
31.1.2022.
Kao i sve od Nivee - odlično je.
Ovaj dezodorans koristi moj muž, a ide mu rođendan!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?