Filteri
Sortirajte
Nega zavisi od tipa kose

Odgovarajući NIVEA šampon i proizvod za negu koji je prilagođen tipu kose pretvaraju san o lepoj kosi u javu. Kratak bob, duga i ravna ili kovrdžava i gusta - uz prave proizvode za negu vašeg tipa kose bićete oduševljeni njenim izgledom.

Kako deluje šampon na kosu?

Šampon je osnovni proizvod za negu kose i važno je da odgovara vašem tipu kose. Uklanja prljavštinu, neprijatne mirise i ostatke pene, spreja i gela za stilizovanje kose. Pri svakom pranju, šampon vraća kosi prirodan izgled i priprema je za tretman. NIVEA šamponi su istovremeno blagi i ne uzrokuju oštećenja. Pored toga, obogaćeni su hranjivim i negujućim sastojcima. Čak i dok nanosite šampon, kosa upija ove aktivne sastojke i poboljšava strukturu kose. Šta je još prednost šampona? Odgovarajući šamponi neguju kožu glave, reguliše proizvodnju masti i sebuma kako se kosa ne bi brzo mastila. Pored toga, naši proizvodi za negu imaju veoma blago dejstvo na kožu glave, ne iritiraju i ne isušuju i zato su pogodni čak i za osetljivu kožu glave.

Odgovarajući šampon za moj tip kose

Proizvodi za normalnu kosu daju kosi sjaj, dok oni za oštećenu i suvu kosu pružaju hranjivu negu. Specijalni hidratantni šamponi su naročito pogodni za svakodnevno pranje. Ako imate bojenu kosu, odaberite šampon koji štiti boju. Ovi šamponi zatvaraju površinu vlasi i sprečavaju prebrzo ispiranje pigmenata – bilo da je u pitanju plava, smeđa ili crvena kosa.

Čista i negovana kosa: 2 u 1 šampon i balsam 

Sjaj, volumen i dodatni nalet svežine? Čak i kada nemate mnogo vremena, ne treba da se odreknete ovih prednosti. 2 u 1 šampon je proizvod koji sadrži i šampon i balsam. Dodatna nega koju pruža balsam je veoma važna, naročito za suvu kosu. Kosa se lako raščešljava, ima zdrav sjaj i predivno je meka. Pronađite odgovarajući NIVEA šampon i ispunite sve potrebe kose – uživaćete u njenom sjaju i mekoći.