Veganski
novo
(0)

NIVEA Extreme Hold sprej za oblikovanje kose

Prednosti

Neguje

Veganski

Reciklira se

Vitamin B3

Svi tipovi kose

Svi tipovi kože

Product Highlights

  • Aktivno neguje kosu i pruža pouzdano, izuzetno snažno učvršćivanje do 48 sati
  • Odličan spoj snažnog stila i prijatne nege
  • Ne isušuje kosu
  • Jača i štiti kosu zahvaljujući formulaciji sa UV zaštitom, pantenolom i vitaminom B3
  • Formulacija je veganska i ne sadrži silikone

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Extreme Hold sprej za oblikovanje kose pruža izuzetno snažnu kontrolu nad oblikovanjem, kao i pouzdano držanje tokom 48h, a pri tome jača vlasi kose. Veganska* formulacija bez silikona sa UV zaštitom, pantenolom i vitaminom B3 jača i štiti kosu od spoljašnjih oštećenja i uticaja. Aktivno neguje kosu, bez isušivanja i omogućava lako raščešljavanje. Odličan spoj snažnog stila i prijatne nege. Za zdravu, lepo oblikovanu kosu: NIVEA Extreme Hold sprej za oblikovanje kose. *bez sastojaka životinjskog porekla.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom: Može doći do eksplozije usled zagrevanja. Držati dalje od toplote, užarenih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora toplote. Ne bušiti niti spaljivati bocu, čak ni nakon završene upotrebe. Držati dalje od sunčeve svetlosti. Ne izlagati proizvod temperaturi iznad 50C. Držati dalje od domašaja dece. Ne nanositi sprej direktno u oči. Izbegavati prekomerno prskanje i udisanje proizvoda.

Broj artikla 89376 (89376-09690-56)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

AZA UČVRŠĆIVANJE

Držati sprej na udaljenosti oko 30cm od kose i naneti ravnomerno.

BSAVET

Za dodatni volumen: spustite glavu, pa nanesite sprej sa spoljašnje strane.

Specijalni sastojci

Vitamin B3

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Silikon

Uključeni: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum