Veganski
(1)

NIVEA Care & Hold Soft Touch pena za oblikovanje kose 150ml

150 ml

Prednosti

Održanost tokom 24h

Neguje

Zaštita od toplote

Veganski

Vitamin B3

Normalna koža glave

Product Highlights

  • Neguje kosu i pruža 24h fleksibilno učvršćivanje
  • Čini kosu mekom na dodir, pruža prijatan osećaj
  • Olakšava raščešljavanje i ne slepljuje kosu

Saznajte više o ovom proizvodu

Nova NIVEA Care & Hold Soft Touch pena za oblikovanje kose sa pantenolom i vitaminom B3 jača strukturu vlasi, aktivno neguje kosu i štiti je od isušivanja tokom oblikovanja. Za prirodan izgled lepe kose, 24h fleksibilno učvršćivanje i prijatan osećaj. Bez isušivanja i osećaja slepljene kose – za lepu, savršeno oblikovanu kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Izetno zapaljiv proizvod. Boca je pod pritiskom: Može doći do eksplozije usled zagrevanja. Držati dalje od toplote, užarenih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora toplote. Ne bušiti niti spaljivati bocu, čak ni nakon završene upotrebe. Držati dalje od sunčeve svetlosti. Ne izlagati proizvod temperaturi iznad 50C. Držati dalje od domašaja dece. Ne nanositi sprej direktno u oči. Izbegavati prekomerno prskanje i udisanje proizvoda.

Broj artikla 89347 (89347-02110-55)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Boggyta
31.8.2022.
Bozanstven
Koriscenjem ove pene kosa nece biti suva i bezivotna, a pruza upravo ono sto zenama sa talasastom ili izlomljenom kosom treba-meka i oblikovana kosa i to ne prestaje nakon 3 dana......
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

APROTRESTI

Pre upotrebe dobro protresti.

BNANETI

Nanesite penu u količini veličine kajsije na suvu ili mokru kosu.

COSUŠITI

Osušite kosu i očešljajte za dodatni volumen.

Specijalni sastojci

Vitamin B3

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum