Reciklirani materijal
novo
(0)

NIVEA Extreme Hold pena za oblikovanje kose

Prednosti

Neguje

Nelepljivo

Reciklirani materijal

Vitamin B3

Svi tipovi kose

Svi tipovi kože

Product Highlights

  • Aktivno neguje kosu i pruža pouzdano, izuzetno snažno učvršćivanje do 48 sati
  • Odličan spoj snažnog stila i prijatne nege
  • Ne isušuje kosu
  • Jača i štiti kosu zahvaljujući formulaciji sa zaštitom od toplote, pantenolom i vitaminom B3
  • Formulacija ne sadrži silikone

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Extreme Hold pena za oblikovanje kose pruža izuzetno snažnu kontrolu nad oblikovanjem, kao i pouzdano držanje tokom 48h, a pri tome jača vlasi kose. Formulacija bez silikona sa zaštitom od toplote, pantenolom i vitaminom B3 jača i štiti kosu od spoljašnjih oštećenja i uticaja. Aktivno neguje kosu, bez isušivanja i lepljivih tragova. Odličan spoj snažnog stila i prijatne nege. Za zdravu, lepo oblikovanu kosu: NIVEA Extreme Hold pena za oblikovanje kose.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom: Može doći do eksplozije usled zagrevanja. Držati dalje od toplote, užarenih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora toplote. Ne bušiti niti spaljivati bocu, čak ni nakon završene upotrebe. Držati dalje od sunčeve svetlosti. Ne izlagati proizvod temperaturi iznad 50C. Držati dalje od domašaja dece. Ne nanositi sprej direktno u oči. Izbegavati prekomerno prskanje i udisanje proizvoda.

Broj artikla 89377 (89377-09590-56)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

APROTRESTI

Pre upotrebe dobro protresti.

BNANETI

Nanesite penu u količini veličine kajsije na suvu ili mokru kosu.

COSUŠITI

Osušite kosu i počešljajte za dodatni volumen.

Specijalni sastojci

Vitamin B3

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Silikon

Uključeni: Aqua, Butane, VP/VA Copolymer, Isobutane, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Polyquaternium-4, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Pantolactone, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum