(0)

ULTRA STRONG Sprej

Sprej za stilizovanje koji neguje, jača i štiti kosu. Za dugotrajno učvršćivanje i jaku postojanost: NIVEA Ultra Strong sprej za kosu.

Kupite ovde

Više proizvoda iz ove linije

Prednosti

Jako učvršćivanje
Pruža bogatu negu
NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE
Svi tipovi kose
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Neguje i ne isušuje kosu
  • Jača kosu i obezbeđuje postojanost do 24 sata
  • Štiti kosu i lako se raščešljava

Kako da

1 Učvršćivanje:
Na udaljenosti od oko 30 cm nanesite sprej ravnomerno po kosi.
2 Doterivanje:
Podignite pojedinačne pramenove i nanesite sprej od korena do krajeva.
3 Dodatni volumen:
Savijte glavu i nanesite sprej na kosu otpozadi prema napred.

Saznajte više o ovom proizvodu

Dajte frizuri „ultra“ jaku postojanost! Sprej za stilizovanje sa zaštitnim faktorom za kosu obezbeđuje „ultra“ jaku postojanost koja traje i do 24 sata i prijatan osećaj. Neguje i ne isušuje kosu, jača i štiti vlas: NIVEA Ultra Strong sprej za kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doci do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 86803 (86803-09190-50)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Pantolactone, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum

Specijalni sastojci

NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)