(0)

EXTRA STRONG Sprej

Sprej za stilizovanje koji neguje, jača i štiti kosu. Za dugotrajno učvršćivanje i ekstra jaku postojanost: NIVEA Extra Strong sprej za kosu.

Kupite ovde

Prednosti

Jako učvršćivanje
Pruža bogatu negu
NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE
Svi tipovi kose
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Neguje i ne isušuje kosu
  • Jača kosu i obezbeđuje postojanost do 24 sata
  • Štiti kosu i olakšava raščešljavanje.

Kako da

1 Učvršćivanje:
Na udaljenosti od oko 30 cm nanesite sprej ravnomerno po kosi.
2 Doterivanje:
Podignite pojedinačne pramenove i nanesite sprej od korena do krajeva.
3 Dodatni volumen:
Savijte glavu i nanesite sprej na kosu otpozadi prema napred.

Saznajte više o ovom proizvodu

Dajte frizuri “ekstra” jaku postojanost! Sprej za stilizovanje sa zaštitnim faktorom za kosu obezbeđuje “ekstra” jaku postojanost do 24 sata i pruža prijatan osećaj. Neguje i ne isušuje kosu, jača i štiti vlasi: NIVEA Extra Strong sprej za kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doci do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Cuvati van domašaja dece.

Broj artikla 86801 (86801-09190-50)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Pantolactone, Citric Acid, Aminomethyl Propanol, Parfum

Specijalni sastojci

NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)