(0)

VOLUME CARE Sprej

Sprej za stilizovanje neguje, jača i štiti kosu. Za postojanost koja traje 24 sata i senzacionalni volumen: NIVEA Volume Care sprej za kosu.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Volumen
Pruža bogatu negu
Učvršćuje
NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE
Beživotna kosa
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Neguje i ne isušuje kosu
  • Jača kosu i pruža dvostruko veći volumen i do 24 sata
  • Štiti kosu i lako se raščešljava

Kako da

1 Učvršćivanje:
Na udaljenosti od oko 30 cm nanesite sprej ravnomerno po kosi.
2 Doterivanje:
Podignite pojedinačne pramenove i nanesite sprej od korena do krajeva.
3 Dodatni volumen:
Savijte glavu i nanesite sprej na kosu otpozadi prema napred.

Saznajte više o ovom proizvodu

Volumen koji traje! Sprej sa zaštitnim faktorom za kosu obezbeđuje postojanost i do 24 sata i prijatan osećaj. Neguje i ne isušuje kosu. Pored toga, učvršćuje kosu za volumen koji je i do dva puta veći, štiti je i olakšava raščešljavanje: NIVEA Volume Care sprej za kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doci do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 86833 (86833-01000-50)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, PEG-12 Dimethicone, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Specijalni sastojci

NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)