• Sve
  • Maramice za čišćenje lica
  • Maska i piling
  • Proizvod za čišćenje lica
  • Proizvod za skidanje šminke
  • Tonik
Filteri
Sortirajte
Proizvodi za čišćenje normalne i kombinovane kože

Idealno bi bilo da čistite lice dva puta dnevno NIVEA gelom za čišćenje lica. Gel temeljno čisti kožu i pomaže u održavanju prirodnog nivoa hidratacije. Za normalnu ili kombinovanu kožu, pena može biti dobar izbor kada skidate šminku i čistite lice jer čisti temeljno, a pri tom je nežna prema koži. Lagana pena ima prijatan, osvežavajući miris, lako se nanosi i pruža hranjivu negu. Ako imate kombinovanu kožu, proizvod za čišćenje lica i piling su vaš najbolji izbor za svakodnevnu rutinu. Piling uklanja višak sebuma i ne narušava ravnotežu kože. Čestice pilinga čiste pore, smanjuju i sprečavaju pojavu nečistoća.
 
Čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu

Za suvu i osetljivu kožu najvažnije je blago čišćenje. Važno je da proizvodi za čišćenje budu nežni prema koži, da je hidriraju i ne uzrokuju iritacije. Saznajte više o NIVEA proizvodima za čišćenje osetljive kože: tečnost za čišćenje rastvara šminku i maskaru i koži pruža potrebnu hidrataciju. Najnoviji proizvodi ove vrste zasnovani su na inovativnoj micelarnoj tehnologiji koja privlači i uklanja čestice šminke i prljavštine bez trljanja. Nežnim čišćenjem smanjujete crvenilo na licu, ublažavate osećaj zatezanja i sprečavate isušivanje kože. Mleko za čišćenje se takođe preporučuje za suvu i osetljivu kožu. Pošto obično ima vrlo blagu formulaciju, mleko održava prirodnu ravnotežu kože i efikasno uklanja nečistoće. Ali šta kada žurite? Onda su praktične vlažne maramice za čišćenje lica baš ono što vam treba.

Koža sa nepravilnostima: nega i čišćenje odgovarajućim proizvodima 

Za čišćenje kože sa nepravilnostima preporučuje se piling sa finim zrncima. Piling uklanja mrtve ćelije kože i podstiče obnavljanje ćelija i cirkulaciju. Ten je svetliji i ujednačen. Ukoliko nepravilnosti pokrivate šminkom, čišćenje ima još važniju ulogu. Nakon čišćenja obavezno nanesite tretman, najbolje tonik za lice. Na taj način ćete ponovo uspostaviti ravnotežu na koži, ukloniti sve tragove prljavštine i šminke kako bi koža bila optimalno pripremljena za druge proizvode. Nanesite nekoliko kapi tonika na tufer i nežno ga tapkajte po koži.