(27)

Hydra Skin Effect micelarna voda za čišćenje lica

Micelarna voda sa čistom hijaluronskom kiselinom temeljno čisti kožu, pruža intenzivnu hidrataciju i čini kožu jedrom: NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda.

Kupite ovde

Prednosti

Čišćenje

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Temeljno uklanja šminku bez trljanja.
  • Nežno čisti i uklanja nečistoće bez isušivanja kože.
  • Čini kožu hidriranom i jedrom.
  • Pakovanje napravljeno od 97% recikliranog materijala.

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda sa čistim hijaluronom [HA] nežno, ali temeljno čisti kožu. Efikasno uklanja šminku bez trljanja i uklanja nečistoće bez isušivanja kože. Zahvaljujući čistoj hijaluronskoj kiselini, formulacija hidrira kožu i čini da izgleda jedro. Bez parfema. Pakovanje je napravljeno od 97% recikliranog materijala: NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu.

Broj artikla 94058 (94058-09510-11)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Poloxamer 124, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, BHT

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (27 Ocene)
(27)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Marija
9.2.2023.
Član žirija
Obavezan
Bez micelarne vode ne mogu da zamislim svoj život, hvala sto postoji
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Ana
7.11.2022.
Član žirija
Hidrira kožu i daje joj svež i zdrav izgled !
Najbolja micelarna voda, oduševljena sam kako mi je koža hidrirana i sveža. Kada sam prvi put skinula šminku sa lica na koži nisam imala osećaj zatezanja i suvu kožu. Osetila sam da mi je koža blago vlažna, jedra i sveža. Oduševila sam se prijatnim osećajem na koži. Konačno nakon skidanja šminke lep osećaj da mi je koža vlažna i hidrirana nakon teške šminke. Od kad koristim micelarnu vodu i micelarni gel sa hijalrunom za skidanje šminke, moja koža je hidrirana i ne izgleda više staro i bez sjaja.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Boki
28.10.2022.
Čarobna vodica
Pojavila se čarobna vodica, ja neverujuća, posle izvesnog vremena dobijem je na poklon i gle čuda zaista je čarobna vodica. Od tada ona i samo ona, ne mogu da zamislim dan bez nje!!!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?