(2)

HYDRA SKIN EFFECT WAKE-UP DNEVNA GEL KREMA

50 ml

Prednosti

Hidrira
Za osećaj mekane kože
Hijaluron
Svi tipovi kože
  • 72 sata hidratacije – koža je punija hidratacije koja dolazi iznutra
  • Gladak osećaj kože
  • Energičan ten
  • Masnih tragova
  • Lagana gel formula topi se na vašoj koži
  • Svež osećaj na koži
  • Okrepljujući miris koji zavodi vaša čula

Saznajte više o ovom proizvodu

Nova NIVEA HYDRA SKIN EFFECT WAKE-UP DNEVNA GEL KREMA obogaćena je ČISTIM HIJALURONOM [HA], koji aktivira sopstvenu proizvodnju hijalurona unutar vaše kože. Dragoceni sastojak u procesu prolazi nekoliko koraka prečišćavanja koji ga čine tako čistim. Lagana gel krema pruža 72h hidratacije - vaša koža je ispunjena hidratacijom koja dolazi iznutra. Osvežava ten i čini kožu primetno glatkom. Otkrijte laganu formulu gel kreme koja se topi na vašoj koži, ostavljajući osećaj svežine, bez masnih tragova. Okrepljujući miris zavodi vaša čula.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu.

Broj artikla 94201 (94201-09610-20)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (2 Ocene)
Sort Toggle
Tatjana P.
9.8.2021.
Član žirija
Krema i serum
Proizvodi koji su mi vratili mladost . Krema i serum su učinili čudo za moju kožu. Od kad znam za sebe koristim nivei,ali ova krema i serum su me bukvalno preporodili,naterali da počnem da se divim magičnim transformacijama na mom licu u pedesetim godinama,kao da sam se vratila ,vratila mladost na lice,zagladila borice,lice mi se učvrstilo,sve prirodno. Vratila sam osmeh na lice,počela da uživam u odrazu u ogledalu,što mi mnogo znači,ja sam nepokretna
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1

Nanesite ovu laganu gel kremu svakodnevno na očišćeno lice nežnim masiranjem, malim kružnim pokretima, izbegavajući direktan kontakt sa očima.

Specijalni sastojci

Hijaluron

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Cetearyl Isononanoate, Isopropyl Palmitate, Squalane, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42090