(0)

NIVEA MagnesiumDry

50 ml

Prednosti

Deo zaštita

ne sadrži etil alkohol

Svi tipovi kože

Product Highlights

  • Prirodno efikasna zaštita od znojenja
  • Održava kožu zdravom
  • 0% aluminijuma (ACH)
  • 0% etil alkohola

Saznajte više o ovom proizvodu

Otkrijte novu generaciju dezodoransa: NIVEA MagnesiumDry. Formulacija sa aktivnim magnezijumom pruža prirodno efikasnu zaštitu od znojenja bez aluminijuma (ACH) i održava kožu zdravom. Pored toga, dezodorans ostavlja prijatan osećaj na koži i održava je suvom u području pazuha. Formulacija ne sadrži etil alkohol i ima prijatan miris. Za razliku od standardnih roll-on dezodoransa, bočicu smo okrenuli naopako, jer se u suprotnom prah magnezijuma sleže na dno i prilikom nanošenja ne biste postigli optimalan efekat.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu.

Broj artikla 83412 (83412-02110-31)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

A

Za spoljašnju upotrebu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži aluminijum (ACH), alkohol (Etil alkohol)

Uključeni: Aqua, Propanediol, Steareth-2, Magnesium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Isosteareth-20, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, BHT, Citric Acid

Više proizvoda iz ove linije