(0)

NIVEA MEN FRESH KICK GEL ZA BRIJANJE

NIVEA MEN FRESH KICK GEL ZA BRIJANJE obogaćen je mentom i kaktusovom vodom za trenutnu svežinu i hidrataciju kože.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Osvežava
Svakodnevna upotreba
Ekstrakt mente
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Osvežavajuće brijanje
  • Formulacija obogaćena mentom i kaktusovom vodom
  • Za glatko i ugodno brijanje
  • Štiti od mikroposekotina i iritacija
  • Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena

Kako da

1
Za spoljašnju upotrebu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Obogaćen mentom i kaktusovom vodom ovaj gel za brijanje trenutno osvežava i hidrira kožu! Omogućava glatko i prijatno brijanje kada god vam je potrebno. Osvežavajući gel za brijanje štiti od mikroposekotina i iritacija. Za svež, prirodan izgled.

Upozorenje:

Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ukupno 3,5% mase sadržaja je zapaljivo.

Broj artikla 81730 (81730-09080-25)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Opuntia Ficus-Indica Fruit Water, Tocopheryl Acetate, Menthol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Isopropyl Palmitate, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Parfum, CI 42053

Specijalni sastojci

Ekstrakt mente

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)