(0)

NIVEA MEN FRESH SENSATION ANTIPERSPIRANT U SPREJU

Fresh Sensation antiperspirant u spreju pruža 72 - časovnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa, zahvaljujući INFINIFRESH formulaciji koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil alkohol i dermatološki je potvrđeno da odgovara koži.

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Jednostavno nanošenje
Svakodnevna upotreba
Anti-bakterijski
Svi tipovi kože
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Antiperspirant u spreju sa jedinstvenom INFINIFRESH formulacijom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • 72-časovna zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
  • Pouzdan antiperspirant sa osvežavajućim i dugotrajnim mirisom
  • Ne sadrži etil alkohol I dermatološki potvrđeno odgovara osetljivoj koži
  • NIVEA je brend broj 1 u nezi kože* sa više od 140 godina iskustva.<br/>*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji nega tela; maloprodajna vrednost RSP, podaci za 2021.

Kako da

1 TUŠIRANJE

Najbolje je koristiti dezodorans nakon tuširanja.

2 UPOTREBA

Pre upotrebe dobro protresti.

3 SPREJ

Držati na 15cm od pazuha i prskati.

4 SAČEKATI DA SE OSUŠI

Pre oblačenja sačekati da koža bude potpuno suva.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Fresh Sensation antiperspirant u spreju pruža 72- časovnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa, zahvaljujući jedinstvenoj NIVEA INFINIFRESH formulaciji koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ovaj antiperspirant ne sadrži etil alkohol. Ima svež, dugotrajni miris i pruža osećaj sveže kože koji traje celi dan. Dermatološki potvrđeno da odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivom.

Prisutan u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svetskih brendova za negu kože sa više od 140 godina iskustva. Kao lider na tržištu u globalnoj industriji nege kože, naši istraživači intenzivno rade na obezbeđivanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Upozorenje: Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom: može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, varnica, plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperature iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Izbegavati prekomerno nanošenje i direktno udisanje. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 95784 (95784-09080-42)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Parfum

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)