EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA

Proširili smo našu NIVEA Cellular Luminous porodicu sa dva nova odlična proizvoda. Sada vam sa ponosom predstavljamo tri izvrsna Luminous seruma za smanjenje pigmentnih fleka. Popularna linija, koja je već oduševila više od milion žena širom sveta, savršen je izbor za sve koji žele da oslobode svoju kožu tamnih fleka.

REVOLUCIONARNI SASTOJAK LUMINOUS630® PROTIV PIGMENTNIH FLEKA

REZULTAT 10 GODINA ISTRAŽIVANJA

Da li ste znali da je LUMINOUS630® rezultat 10 godina zahtevnog istraživanja? NIVEA naučnici postavili su sebi neverovatan izazov, koji su savladali tokom godina: ponovno stvaranje enzima koji stvara pigment melanina. Da bi vam bilo lakše da zamislite – testirali su više od 50.000 aktivnih sastojaka! Molekul pod brojem 630 pokazao se najuspešnijim u regulisanju stvaranja pigmentacije i postao pobednik u smanjenju pigmentnih fleka.

Danas je LUMINOUS630® ključni sastojak NIVEA Cellular Luminous linije seruma protiv pigmentnih fleka. Deluje na ćelijskom nivou kako bi uspostavio balans u proizvodnji melanina i utiče na formiranje pigmentnih fleka. Njegova dvostruka formulacija deluje na postojeće tamne fleke, osvetljava ih i smanjuje i reguliše stvaranje novih pigmentacija, sprečavajući njihovu ponovnu pojavu redovnom upotrebom.

Naša linija NIVEA Cellular Luminous seruma je dokazano efikasna u smanjenju različitih tipova pigmentnih fleka, kao što su staračke pege, fleke od akni i tamne fleke uzrokovane hormonskim promenama. Prvi rezultati su vidljivi za 2 nedelje upotrebe.

 

SMANJITE PIGMENTNE FLEKE I ZABLISTAJTE UZ SNAGU CELLULAR LUMINOUS!

PRE I POSLE TRETMANA PROTIV PIGMENTNIH FLEKA

 
MANJE OD DVE NEDELJE
Patentirani sastojak LUMINOUS630® deluje već od prvog dana upotrebe.
 
2 NEDELJE
Prvi vidljivi rezultati smanjenja pigmentnih fleka.
 
8 NEDELJA
Vidljivost pigmentnih fleka je manja za 50%.
 
12 NEDELJA
71% manje vidljive pigmentne fleke.

* Redovnom upotrebom; prema sopstvenoj oceni, 12-nedelja studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum, 34 žena, 2018.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA – NEKA VAS REZULTATI UVERE

Zamolili smo žene koje su imale vidljive pigmentne fleke, staračke pege i fleke od akni na licu da redovno koriste naše NIVEA Cellular Luminous serume tokom 12 nedelja. Došle su u našu laboratoriju pre prve upotrebe, a zatim su se vraćale na 4 nedelje kako bismo mogli da zabeležimo njihov napredak u smanjenju fleka pomoću kamera visoke definicije. Rezultati govore sami za sebe: tokom 12 nedelja došlo je do stalnog poboljšanja izgleda njihove kože, koja je postala ujednačenija i sjajnija.

UPOTREBA – KORAK PO KORAK

KAKO KORISTITI SERUM PROTIV PIGMENTNIH FLEKA I STARAČKIH PEGA?

  1. Nanesite 1-2 pumpice NIVEA Cellular Luminous seruma protiv pigmentnih fleka ili NIVEA Cellular Luminous Anti-age seruma protiv staračkih pega na čistu kožu lica. 
  2. Nežno ga umasirajte u kožu. 
  3. Koristite ga dva puta dnevno – ujutru i uveče – u kombinaciji sa NIVEA Cellular Luminous dnevnim fluidom ili noćnom kremom.

UPOZORENJE: Proizvode sa sastojkom LUMINOUS630® primenjujte najviše 4 puta dnevno. Izbegavajte direktan kontakt sa očima.

KAKO KORISTITI SERUM PROTIV FLEKA OD AKNI?

  1. Nanesite 1-2 pumpice NIVEA Cellular Luminous seruma protiv akni na očišćenu kožu lica.
  2. Nežno ga umasirajte u kožu.
  3. Koristite ga dva puta dnevno - ujutru i uveče - pre rutine nege kože.

UPOZORENJE: Ne koristite proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže LUMINOUS630®. Nemojte ga nanositi na upaljena područja kože. Izbegavati kontakt sa očima.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pripremili smo za vas odgovore na najčešća pitanja o NIVEA Cellular Luminous liniji.

P&O

DA LI TRETMANI PROTIV PIGMENTNIH FLEKA DELUJU?

NIVEA Cellular Luminous linija je dokazano efikasna u smanjenju pigmentnih fleka, a prvi rezultati su vidljivi već za 2 nedelje redovne upotrebe. Naš revolucionarni sastojak LUMINOUS630® deluje na ćelijskom nivou kako bi uravnotežio proizvodnju melanina i smanjio vidljivost različitih tipova pigmentnih fleka. Naš NIVEA Cellular Luminous serum je serum br. 1 u svetu* protiv pigmentnih fleka, a više od milion žena širom sveta veruje u njegovu efikasnost.

* Nielsen IQ, Market Track, analiza tržišta seruma protiv pigmentnih fleka (kategorija definisana od strane klijenta) za 36 zemalja (definisano od strane klijenta), vrednost prodaje u EUR, januar 2022. – decembar 2022.

 

DA LI UPOTREBA PROIZVODA PROTIV PIGMENTNIH FLEKA IZAZAVA NEŽELJENA DEJSTVA?

Serumi iz NIVEA Cellular Luminous linije su razvijeni da efikasno smanje različite vrste pigmentnih fleka i istovremeno neguju kožu. Patentirani sastojak LUMINOUS630® efikasno deluje na ćelijskom nivou i reguliše pigmentaciju. Ostali sastojci u formulacijama naših seruma imaju hidratantna i hranljiva svojstva kako bi kožu učinili glađom i sjajnijom, bez neželjenih efekata.

KADA MOGU OČEKIVATI PRVE VIDLJIVE REZULTATE UPOTREBE PROIZVODA PROTIV PIGMENTACIJE?

Uz redovnu upotrebu NIVEA Cellular Luminous seruma, prve vidljive rezultate možete videti za 2 nedelje. Posle 8 nedelja upotrebe, vidljivost pigmentnih fleka smanjena je za 50%, a posle 12 nedelja za čak 71%.

*** Redovnom upotrebom, prema sopstvenoj oceni, 12-nedelja studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum, 34 žena, 2018.

 

DA LI SE UOPŠTE MOGU REŠITI FLEKA OD AKNI?

Ožiljci od akni nisu uvek trajni i mogu proći godine pre nego što nestanu sami. Da biste ubrzali ovaj proces, možete isprobati NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni ili NIVEA Cellular Luminous serum, koji oba deluju na fleke na ćelijskom nivou. Pigmentne fleke imaju tendenciju da potamne na suncu, pa se preporučuje upotreba proizvoda za zaštitu od sunca sa visokim zaštitnim faktorom.