A woman has removed heavy blue eye make-up with the NEW NIVEA Micellar Water and shows the cotton pad. Next to her is the NEW NIVEA Micellar Water package.

NOVA GENERACIJA MICELARNIH VODA OD BRENDA NIVEA

Uklanja sve tragove šminke, bez trljanja

NOVA NIVEA MICELARNA VODA – UKLANJA SVE TRAGOVE ŠMINKE BEZ TRLJANJA

Nova formulacija NIVEA micelarne vode sada je obogaćena kompleksom aminokiselina i efikasno uklanja šminku, nečistoće i sebum, bez potrebe za trljanjem, dakle ne izaziva iritacije! Za nežno ali veoma efikasno čišćenje kože.


Sada ste slobodni da eksperimentišete sa novim make-up trendovima - ponovo i ponovo i ponovo!

NEŽNO ČIŠĆENJE ZAHVALJUJUĆI KOMPLEKSU AMINOKISELINA

Dokazana moć čišćenja uz pomoć micela sada udružuje snage sa nežnim aminokiselinama. Nova formulacija uklanja sve tragove šminke i nečistoća u samo nekoliko laganih poteza – bez trljanja. Isprobajte novu generaciju NIVEA micelarne vode i uklonite sve tragove šminke sa svog lica, bez trljanja.

A kako bi bila dobra za vašu kožu i našu planetu, nova formulacija ne sadrži mikroplastiku, a boca je napravljena od 97% reciklirane plastike.*

 

*isključujući etiketu i čep

NOVA FORMULACIJA – 5 VARIJANTI OD KOJIH MOŽETE DA BIRATE SVOJU OMILJENU

Postoji NIVEA micelarna voda za sve što je potrebno vašoj koži! Nova formulacija sa kompleksom aminokiselina efikasno čisti kožu lica, bez ostataka i bez trljanja. Nežno uklanja čestice šminke, omogućavajući koži da ponovo diše.

 

Sve što treba da uradite je da odaberete micelarnu vodu prema tipu vaše kože i, uz pomoć tupfera, nežno očistite celo lice, oči i usne.

 

To je to. Spremni ste za novu sesiju šminkanja!

UMIRUJUĆA

Da li se vaša koža lako iritira? Ne brinite, nova formulacija NIVEA micelarne vode za osetljivu kožu sada je obogaćena nežnim kompleksom aminokiselina. Uklanja šminku efikasnije nego ikada, umiruje i hidrira kožu, bez ostataka. 

REVITALIZUJUĆA

Da li volite osećaj revitalizovane kože? Nova NIVEA micelarna voda za normalnu kožu sada je obogaćena inovativnim kompleksom aminokiselina, koji proces čišćenja lica čini ekstra nežnim i efikasnim. Temeljno uklanja šminku, pročišćava pore i osvežava kožu.

PROČIŠĆUJUĆA

Zbogom masnoj koži! Uz pomoć inovativnog kompleksa aminokiselina u novoj formulaciji NIVEA micelarne vode za kombinovanu kožu, pore su pročišćene, višak sebuma uklonjen, a T-zona temeljno očišćena. Za čistu, matiranu i detoksifikovanu kožu.

NEGUJUĆA

Imate suvu kožu? Amino kiselina ne nalazi se samo u koži, ona takođe podržava obnavljanje i zdrav izgled kože. Dakle, za suvu kožu, savršena je NIVEA micelarna voda sa nežnim kompleksom aminokiselina, uljem badema i micelama za čišćenje lica. Efikasno uklanja šminku i nečistoće sa vašeg lica u samo nekoliko laganih pokreta.

ENERGIZIRAJUĆA

Pružite više energije svojoj koži u samo nekoliko poteza! NIVEA energizirajuća micelarna voda je pogodna za sve tipove kože. Obogaćena je nežnim kompleksom aminokiselina, micelama za čišćenje lica i 3 puta više antioksidansa poput vitamina C i B3 i ekstrakta brusnice. Efikasno uklanja šminku i nečistoće sa vašeg lica u samo nekoliko laganih pokreta, bez ostataka i bez trljanja.

TEMELJNO UKLANJANJE ŠMINKE

Uživajte u isprobavanju vodootporne šminke, jer je veoma lako možete ukloniti uz NIVEA Waterproof Expert micelarnu vodu, pogodnu čak i za osetljivu kožu! Efikasno uklanja vodootpornu šminku, dubinski čisti pore, štiti i neguje trepavice, bez ostataka.

MOJ RITUAL SA MICELARNOM VODOM

DA VIDIMO, KORAK PO KORAK, KAKO UKLONITI ŠMINKU I OSVEŽITI KOŽU!

NIVEA MICELLAR WATER
Korak 1
Nanesite NIVEA micelarnu vodu koja odgovara vašem tipu kože na tupfer za čišćenje.
NIVEA MICELLAR WATER
Korak 2
Obrišite lice nežnim kružnim pokretima, nema potrebe za agresivnim trljanjem.
NIVEA MICELLAR WATER
Korak 3
Nema potrebe za ispiranjem. Pustite da se koža osuši, a zatim uživajte u čistoj, baršunastoj i hidriranoj koži.