PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Promocije i popusti

NIVEA PROMOCIJE

Saznajte više o atraktivnim NIVEA promocijama u prodavnicama i online i iskoristite neverovatne ponude!

Aktivne promocije

promo

Kupite NIVEA Baby i/ili NIVEA Kids proizvode u vrednosti od najmanje 799 RSD i osvojite POKLON: NIVEA Kids ranac zajedno sa bojicama, koji će vaš mališan obožavati. Akcija traje do 28.6.2020. godine i odnosi se na Mercator, Roda, Idea i Univerexport objekte.

promo

Posetite Lilly online drogeriju gde, kupovinom omiljenih NIVEA Baby i NIVEA Kids proizvoda u vrednosti od 1,999 Rsd, ostvarujete pravo na POKLON – NIVEA Baby ranac, koji će vaš mališan obožavati! Akcija važi samo za online kupovinu.

promo

Kupite svoje omiljene NIVEA MEN proizvode u vrednosti od najmanje 999 RSD i na kasi Mercator, Roda i Idea prodajnih objekata preuzmite svoju GREB KARTICU i osvojite jedan od sjajnih POKLONA! Akcija traje do 28.6.2020. godine. 

promo

Jedinstvena nega prilagođena vašoj koži! Kupite NIVEA Q10 Power dnevnu kremu i na POKLON ćete dobiti NIVEA Q10 Power noćnu kremu – savršen par koji sadrži 100% koži svojstven koenzim Q10 i prirodnim putem poboljšava sposobnost kože za borbu protiv starenja. Akcija se odnosi samo na online kupovinu u Lilly online drogeriji!

promo

Posetite Lilly online drogeriju i kupite svoje omiljene NIVEA MEN proizvode, u vrednosti od 1.999 rsd, a na poklon ćete dobiti fantastični NIVEA MEN MULTI TOOL! Akcija važi samo za online kupovinu!