NIVEA PROMOCIJE

SAZNAJTE VIŠE O ATRAKTIVNIM NIVEA PROMOCIJAMA U PRODAVNICAMA I ONLINE I ISKORISTITE NEVEROVATNE PONUDE!

Aktivne promocije

promo

Iskoristite fantastično sniženje od -40% na odabrane NIVEA ženske dezodoranse u Lilly i DM drogerijama i otkrijte prednosti NOVOG NIVEA Black & White Invisible Ultimate Impact dezodoransa sa 5-u-1 formulom! Akcija traje do 31.07.2020. godine!

promo

Vaša koža je jedinstvena i zato joj je potrebna nega prilagođena njenim potrebama. Iskoristite fantastično sniženje od -30% i otkrijte proizvode za negu lica sa novom Q10 formulom sa 100% koži svojstvenim koenzimom Q10! Akcija važi za Lilly i DM drogerije, i traje do 31.07.2020.

promo

Nova 5-u-1 formula i pouzdana zaštita od sunca za vaš i vašeg mališana! Posetite Lilly i DM drogerije i iskoristite sjajan popust do -30% na odabrane NIVEA SUN proizvode za zaštitu od sunca! Akcija traje do 31.07.2020!

promo

Uskoči u oazu osveženja uz NIVEA Fresh Blends gelove za tuširanje i NIVEA Fresh dezodoranse iz ograničene serije! Poseti Lilly drogeriju i iskoristi popust na svoje omiljene voćne mirise! Akcija traje do 31.07.2020.

promo

Uživajte u svojim omiljenim NIVEA proizvodima i OSVOJITE POKLON VAUČER za Extreme Intimo! Posetite Lilly online drogeriju i kupite svoje omiljene NIVEA proizvode u vrednosti od 1,499 RSD, a na POKLON ćete dobiti Extreme Intimo vaučer u vrednosti od 500 RSD! Akcija se odnosi samo na online kupovinu i u njoj učestvuju NIVEA ženski proizvodi za negu tela, univerzalne kreme i kreme za ruke.

promo

U DM drogerijama vas očekuje sjajna promocija! Kupovite 2 ili više NIVEA i/ili NIVEA MEN proizvoda za negu i stilizovanje kose, a na POKLON ćete dobiti fantastični NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive dezodorans u spreju! Akcija traje do 31.07.2020. godine!

Posetite Lilly online drogeriju gde, kupovinom omiljenih NIVEA Baby i NIVEA Kids proizvoda u vrednosti od 1,999 Rsd, ostvarujete pravo na POKLON – NIVEA Baby ranac, koji će vaš mališan obožavati! Akcija važi samo za online kupovinu.

promo

Iskoristite svaki letnji trenutak i uživajte u suncu uz odgovarajuće NIVEA SUN proizvode! Samo u Lilly online drogeriji, uz svaki kupljeni NIVEA SUN proizvod na POKLON dobijate trendi JAPANKE, dok za svaka dva kupljena NIVEA SUN proizvoda na POKLON dobijate NIVEA SUN PEŠKIR ZA PLAŽU! Akcija važi samo za online kupovinu i traje do isteka zaliha!