NIVEA PROMOCIJE

SAZNAJTE VIŠE O ATRAKTIVNIM NIVEA PROMOCIJAMA U PRODAVNICAMA I ONLINE I ISKORISTITE NEVEROVATNE PONUDE!

Aktivne promocije

lilly-baby

Obradujte svoje mališane najnežnijom negom i preslatkim POKLONOM! Posetite Lilly online shop gde, kupovinom NIVEA Baby proizvoda u vrednosti od 1.199rsd, ostvarujete pravo na POKLON – preslatki PEŠKIR SA KAPULJAČOM U OBLIKU MEDVEDIĆA! Akcija važi samo za online kupovinu i traje do isteka zaliha!

poklon-metlana

Kupuj NIVEA MEN proizvode u Lilly online shopu i osvoji sjajan POKLON! Kupovinom NIVEA MEN proizvoda u vrednosti od 999rsd, na POKLON dobijaš jedinstvenu METALNU ŠOLJU! Akcija važi samo za online kupovinu i traje do isteka zaliha!

kids-poklon

NIVEA Baby je uz vašeg mališana u najnežnijim, ali i najkreativnijim trenucima! Požurite u Lilly drogerije gde uz, kupovinu NIVEA Baby i/ili NIVEA Kids proizvoda u vrednosti od 799rsd, na POKLON dobijate RANAC SA BOJICAMA kojima vaš mališan može da oboji ranac po svojoj želji! Akcija traje do kraja meseca!

bath korpica

Kremasta pena za neodoljiv osećaj nege ispod tuša! Posetite Lilly drogerije i iskoristite fantastični popust od -30% na vaše omiljene NIVEA kremaste gelove za tuširanje, od 750ml! Akcija traje do kraja meseca.

dm-rose

Sjajna akcija vas očekuje u DM drogerijama! Kupovinom DVA I VIŠE NIVEA Rose Touch proizvoda za negu i/ili čišćenje lica, ostvarujete popust od -40%! Ne propustite akciju koja traje do kraja meseca.

body-barket

Vaš omiljeni NIVEA dvojac za intenzivnu negu tela ovog meseca vas čeka u DM drogerijama, sa fantastičnim popustom od -40%! Požurite i iskoristite sjajnu akciju koja traje do 15.02.2021!