NOVO! NIVEA Q10 DUAL ACTION SERUM

Sa revolucionarnom tehnologijom GLYCOSTOP koja sprečava starenje kože zbog šećera.*

SPREČITE STARENJE KOŽE ZBOG ŠEĆERA

Stručnjaci upozoravaju da prekomerna konzumacija šećera ima brojne štetne posledice za naše zdravlje i opšti osećaj. Da li ste znali da šećer izaziva i bore na vašoj koži? Šećer koji konzumiramo može da ošteti kolagen u koži, posledično koža postaje manje elastična i pojavljuju se bore. Novi NIVEA Q10 Dual Action serum sa najvećom koncentracijom Q10 i revolucionarnom tehnologijom GLYCOSTOP blokira glikaciju - oštećenja kože zbog šećera, sa klinički dokazanim rezultatima posle samo dve nedelje.* Za čvrstu i mladoliku kožu.

 

* In vitro

 

NVEA Q10 DUAL ACTION SERUM – SPREČAVA I SMANJUJE BORE

Otkrijte snagu novog NIVEA Q10 Dual Action seruma sa antiglikacionom tehnologijom za sprečavanje i smanjivanje bora koje izaziva šećer.

 

SA SNAGOM DVA AKTIVNA SASTOJKA

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Dual Action serum je razvijen za smanjenje postojećih bora i sprečavanje nastanka novih. Njegova inovativna, revolucionarna formula sadrži najveću koncentraciju čistog koenzima Q10 i tehnologiju GLYCOSTOP, koja deluje kao štit za zaštitu kože od oštećenja zbog glikacije.

 

ČETIRI PUTA POJAČAJTE SNAGU SVOJE RUTINE PROTIV BORA!

Ukoliko serum koristite u kombinaciji sa Q10 POWER dnevnom kremom protiv bora, postići ćete 4 puta snažnije delovanje.** Za zdravu kožu mladolikog izgleda. 

**Korišćenje u kombinaciji sa NIVEA Q10 dnevnom kremom sa SPF 15 provereno je najmoćnije u 4 naučno merene koristi za kožu

 

POTPUNA Q10 RUTINA ZA MLADOLIKU KOŽU

1 Q10 Dual Action serum
Ujutro i uveče na očišćeno lice nanesite nekoliko kapi inovativnog seruma NIVEA Q10 i nežno ga utrljajte u kožu. Idealan je i kao podloga za šminku.
2 Q10 dnevna i noćna krema
Posle nanošenja seruma, ujutro i uveče, nastavite sa svojom rutinom nege dnevnom odnosno noćnom kremom NIVEA Q10 za čvrstu i hidriranu kožu.
3 Q10 Anti-Wrinkle EXPERT
Rutinu zaokružite Q10 Anti-Wrinkle EXPERT serumom, koji ciljano nanosite na duboke bore pomoću silikonskog aplikatora. Serum "briše" izgled dubokih bora već posle 5 minuta, a dugoročnim korišćenjem ih i smanjuje.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI

Šta je glikacija i koji su njeni učinci na kožu?

Glikacija je prirodni proces, gde šećeri reaguju sa kožnim belančevinama, što vodi do nastanka naprednih krajnjih proizvoda glikacije (AGE). Oni doprinose vidljivim znakovima starenja kože, jer izazivaju bore, sitne linije i gubitak elastičnosti kože.

Koji su ključni faktori koji dovode do glikacije kože?

Ishrana, genetika, stil života, visok nivo šećera u krvi, oksidativni stres i starenje.

Da li možemo da sprečimo glikaciju?

Nažalost, proces glikacije se ne može sprečiti, ali ga možemo usporiti zdravim načinom života i odgovarajućom rutinom nege kože. Testovi in vitro, sprovedeni na sastojku GLYCOSTOP®, koji je ključni sastojak našeg seruma sa dvojakim delovanjem NIVEA Q10, pokazali su smanjenje glikacije za 68%.
 

Šta može pomoći protiv starenja kože?

Uravnotežena ishrana, smanjenje unosa šećera, antioksidanti u namirnicama i proizvodima za negu kože i korišćenje posebnih proizvoda za negu protiv glikacije, kao što je NIVEA Q10 Dual Action serum. Uz to uvek zaštitite kožu na odgovarajući način od UV zraka.