UŽIVAJTE U SVAKOM ZRAKU SUNCA!

Uz NIVEA SUN Protect & Moisture proizvode.

JEDINA ZAŠTITA OD SUNCA KOJA VAM JE POTREBNA

Neka vaša koža bude zaštićena i hidrirana dok uživate na suncu! Izaberite NIVEA SUN, svetski brend br. 1 u zaštiti od sunca*, sa 5% čistog glicerina, prirodnim hidratantnim sastojkom.

 

* Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji proizvoda za zaštitu od sunca, uključujući proizvode za negu posle sunčanja i proizvode za samotamnjenje; maloprodajna vrednost, 2023.


ZAŠTO ODABRATI NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE PROIZVODE?

NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi za zaštitu od sunca su neizostavni u toplim letnjim danima, jer pouzdano štite vašu kožu spolja i hidriraju iznutra. Izaberite zaštitni faktor koji najbolje odgovara vašem životnom stilu!

Zahvaljujući trenutnoj, veoma efikasnoj i pouzdanoj UVA/UVB zaštiti, možete uživati u svakom trenutku. Uz hranljive sastojke uključujući vitamin E i glicerin, vaša koža će biti hidrirana do 48 sati. Dermatološki testirana formulacija naših proizvoda je vodootporna, tako da je vaša koža još brže upija. Ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon i oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Inovativna formulacija je takođe biorazgradiva, dok su boca i poklopac (bez etikete) napravljeni od reciklirane plastike.

 

ZDRAVA KOŽA SPOLJA I IZNUTRA

Provedite leto bezbrižno uz NIVEA SUN Protect & Moisture zaštitu od sunca!

3 ZLATNA PRAVILA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Ova tri korisna saveta će vam omogućiti da bezbrižno uživate na suncu, čak i tokom najtoplijih dana.

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA ZA CELU PORODICU

ZAŠTITA ZA VAŠE NAJMLAĐE

Neka leto ostavi trag u njihovom sećanju, a ne na njihovoj koži! Za najmlađe odaberite NIVEA SUN Babies & Kids i NIVEA SUN Kids proizvode koji pružaju pouzdanu zaštitu osetljivoj dečijoj koži, sa veoma visokim zaštitnim faktorom i vodootpornom i hidratantnom formulacijom.

 

ZAŠTITA ZA VAŠE LICE

Koži lica je potrebna zaštita tokom cele godine. Inovativni NIVEA SUN UV Dark Spot Control Fluid protiv fleka od sunca pruža SPF50+ zaštitu od štetnih UV zraka, i istovremeno sprečava i primetno smanjuje fleke koje uzrokuje sunce zahvaljujući patentiranom sastojku Luminous630.