• Sve
  • Oblikovanje kose
  • Šampon
Filteri
Sortirajte
Moderne frizure za njega

Ove sezone muškarci imaju na raspolaganju veliki broj modernih frizura. Trenutno je veoma popularna neuredna frizura. Kosa je razbarušena – baš kao da ste upravo ustali iz kreveta, zbog čega se na engleskom naziva “bedhead”. Za ovu frizuru preporučujemo kreme za stilizovanje koje učvršćuju kosu. Prvo operate kosu kako bi bila glatka i laka za raščešljavanje. Zatim, u zavisnosti od dužine, količinu kreme veličine graška protrljajte dlanovima i nanesite na pramenove, od korena ka vrhu, u nekoliko različitih smerova kako biste postigli kul, moderan izgled.

Stilovi za muškarce – mokra frizura

Mokra frizura se vratila u modu na velika vrata. Kosa zalizana gelom je bila hit tokom '80-ih i '90-ih, a sve popularnija je i danas. Ova frizura izgleda sjajno kada je kosa dovoljno duga da možete da je prebacite unazad i zaližete. Odaberite gel koji je formulisan baš za takve frizure kako biste kosi dali sjaj i mokar izgled. Ova frizura izgleda moderno, a opet dovoljno opušteno.

Frizure za posao i slobodno vreme: jednostavni stilovi za muškarce 

Muške frizure ne moraju uvek da budu komplikovane da bi izgledale lepo. Ako želite blago da naglasite oblik, preporučujemo klasični gel za jaku postojanost. Ovaj gel daje kosi lep sjaj i dugo traje kako bi frizura bila postojana tokom celog dana. Ako imate kratku kosu, izvucite krajeve gelom i razdvojte ih kako bi delovali razbarušeno. Možete naneti gel i na kraće pramenove sa strane koje ćete onda četkom zalizati ka nazad. Ova frizura je odličan izbor kako za posao tako i za slobodno vreme. Napravite frizuru jednostavno i lako pomoću visokokvalitetnih NIVEA proizvoda za stilizovanje kose.