NAUKA

REVOLUCIONARNI SASTOJAK

Čak 10 godina zahtevnih istraživanja i testiranja više od 50.000 aktivnih sastojaka bilo je potrebno da NIVEA naučnici otkriju visoko efikasan sastojak LUMINOUS630®, koji deluje na ćelijskom nivou sa svrhom ponovnog uspostavljanja ravnoteže u proizvodnji melanina u koži. Novi proizvodi NIVEA Luminous630 uljani serum za negu tela i NIVEA LUMINOUS630 krema za telo kreirani su sa namerom da ujednače ten kože. Njihova naučno ispitana formula znatno smanjuje vidljivost strija i tamnih fleka posle 4 nedelje korišćenja.*

* Prvi vidljivi rezultati za 2 nedelje. Testiranje uljanog seruma, 4-nedeljna studija, 172 žene, 2022.

 
EKSPERTI ZA UJEDNAČEN TEN

UJEDNAČEN TEN KOD SVIH TIPOVA KOŽE

NIVEA LUMINOUS630® ULJANI SERUM ZA TELO PROTIV STRIJA

NIVEA Luminous630 uljani serum za telo dokazano efikasno smanjuje vidljivost strija. Koncentrovana formula deluje od prvog dana, a strije su manje vidljive već posle 2 nedelje redovnog korišćenja. Efikasan je kod smanjivanja strija, koje su posledica trudnoće, hormonskih promena ili gubitka težine. Savet: Serum možete koristiti i na starijim strijama.

LUMINOUS630® KREMA ZA TELO PROTIV STRIJA I FLEKA

NIVEA Luminous630 krema za telo ujednačava razlike na koži i time efikasno smanjuje vidljivost strija i tamnih fleka za 4 nedelje redovnog korišćenja. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidrira vašu kožu do 48 sati, čini je prijatno mekom i pruža osećaj intenzivne nahranjenosti. Savet: Proizvode NIVEA Luminous630 nemojte koristiti češće od jednom dnevno.

100% GARANTOVAN POVRAĆAJ NOVCA

UVERITE SE DA LUMINOUS STVARNO DELUJE! ILI ĆEMO VAM REFUNDIRATI NOVAC.

Toliko smo uvereni u odličnu efikasnost dva nova NIVEA LUMINOUS630 proizvoda za negu tela da smo spremni da vam refundiramo novac ako niste zadovoljni proizvodom koji ste izabrali. Garancija povraćaja novca važi za kupovinu obavljenu u periodu od 1. 4. do 31. 5. 2024. Moguće ju je ostvariti u periodu od 15. 4. do 30. 6. 2024. uz važeći račun za kupovinu proizvoda i popunjen obrazac na sajtu.
 
VIDLJIVI REZULTATI

UŽIVAJ U TRENUTKU, ZABORAVI NA STRIJE!

NIVEA LUMINOUS630 uljani serum smanjuje vidljivost strija, a prvi rezultati su vidljivi već posle dve nedelje.** 

** Digitalna simulacija rezultata studije u trajanju od 4 nedelje.

Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju.

 
P&O

POTRAŽITE ODGOVORE NA ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

KOLIKO DUGO TREBA KORISTITI PROIZVOD KAKO BI STRIJE POSTALE MANJE VIDLJIVE?

Pri redovnom svakodnevnom korišćenju NIVEA Luminous630 protiv strija prve vidljive rezultate ćete primetiti već posle 2 nedelje.
 

DA LI PROIZVODI PROTIV STRIJA STVARNO FUNKCIONIŠU?

Brojni proizvodi obećavaju da deluju neposredno na strije. Istina je da pomoću kozmetičkih proizvoda strije ne možete potpuno da obrišete. Ali možete smanjiti njihovu vidljivost tko što utičete na ujednačavanje razlika u tenu. U tome je NIVEA Luminous630 uljani serum za telo protiv strija dokazano efikasan.

KOD KOJIH VRSTA STRIJA JE NIVEA LUMINOUS630 ULJANI SERUM ZA TELO DOKAZANO EFIKASAN?

Strije se mogu pojaviti na različitim mestima na telu kao posledica brzog istezanja kože. Naš novi NIVEA Luminous630 uljani serum za telo protiv strija vidljivo smanjuje strije, koje su posledica trudnoće, hormonskih promena ili povećanja telesne težine. Efikasan je i na strijama koje postoje duže vreme.

DA LI POSTOJI NEKI NAČIN DA STRIJE NESTANU ZAUVEK?

Strije se vremenom mogu promeniti i postati svetlije, ali nikada potpuno ne nestaju. Redovnim korišćenjem NIVEA Luminous630 uljanog seruma za telo protiv strija možete primetiti smanjenje vidljivosti strija već posle 2 nedelje.
 

DA LI JE MOGUĆE POTPUNO UKLONITI PIGMENTNE FLEKE NA TELU?

Pigmentne fleke se ne mogu potpuno ukloniti pomoću kozmetičkih proizvoda. Ipak, naša NIVEA Luminous630 krema za telo protiv strija i fleka pomaže pri ujednačavanju razlika na koži i vodi računa o ravnomernom tenu, kako bi strije i pigmentne fleke postale manje vidljive.
Filteri
Sortirajte