Ulje za bebe: višenamenski proizvod za bebe

Kako da najefikasnije koristite ulje za bebe. Za većinu majki ulje za bebe je nezamenjiv proizvod kada je u pitanju nega bebine kože, i čak ga i same koriste. Pravilnom upotrebom ulja za bebe, koža postaje glatka i zdrava.

Kako ulje za bebe neguje bebinu kožu?

Ulje za bebe je fantastičan proizvod koji je posebno formulisan da zaštiti i nahrani bebinu osetljivu kožu.
majka-ljubi-bebu

Savršena za osetljivu bebinu kožu

Pošto koža kod novorođenih beba nije još uvek razvijena, potrebna joj je posebna nega. Ulje za bebe je sjajan proizvod jer čini kožu mekom i glatkom i pruža joj potrebnu zaštitu.
Bebe su tako divan početak čoveka

Divne reči

Zaštitite prirodnu barijeru bebine kožu pomoću ulja za bebe

Koža beba se razlikuje od kože odraslih i potrebna joj je dodatna nega i zaštita. Blagi proizvodi za negu koji ne sadrže agresivne sastojke neophodni su da bi bebina koža bila meka, glatka i bez iritacija.

Ulja za bebe, kao što je *NIVEA Baby ulje za negu*, obezbeđuje zaštitnu barijeru, zadržava vlažnost u koži i sprečava isušivanje. Iako bebina koža brže upija vlagu nego koža odraslih, ona je brže i gubi. Zato je neophodno koristiti proizvode kao što je ulje za bebe.
beba-u-kadici

Kupka za bebe sa nekoliko kapi ulja

Ulje za bebe je sjajan dodatak za kupku, posebno kada kupate novorođenče – samo dodajte nekoliko kapi ulja u toplu vodu i uživajte u mekoći.

Šta čini ulje za bebe tako jedinstvenim

  • Ulje je hipoalergeno i dermatološki testirano
  • Najbolje se nanosi na vlažnu kožu
  • Podjednako je efikasno za odrasle kao i za bebe
  • Stvara zaštitni sloj na koži

Ulje za bebe: za bebu i za roditelje – ideje za upotrebu ulja za bebe

Iako je namenjeno bebama, ulje za bebe može da bude korisno i za odrasle.
bebino-lice
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Lice

Prstima nežno pravite kružne pokrete oko očiju, pa preko nosa i duž obraza do ušiju. Zatim pravite krugove oko usta pa preko brade do vrata.
bebine-ruke
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Ruke

Prstima nežno gladite ruke i masirajte muskulaturu ruku. Zatim obuhvatite ruke iznad zglobova i blago povucite nadole.
bebina-šaka
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Šake

Polako umasirajte ulje za bebe u svaki prst dok držite bebinu podlakticu. Zatim izmasirajte dlanove.
masaža-beba
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Celo telo

Polako izmasirajte bebino telo od glave do nožnih prstiju u jednom pokretu, a zatim od ramena do vrhova prstiju na rukama.
bebina-stopala
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Stopala

Nanesite ulje za bebe na stopalo i masirajte taban praveći palcem male, kružne pokrete. Nakon toga, izmasirajte svaki nožni prst pojedinačno.
bebine-noge
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Noge

Nanesite ulje za bebe i masirajte mišiće nogu. Počnite od stomaka pa nastavite do nožnih prstiju. Nakon toga, možete nogama da pravite kružne pokrete kako biste razmrdali ove mišiće.
bebina-leđa
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Leđa i guza

Polako okrenite bebu i masirajte ruke do ramena, a zatim nastavite do nožnih prstiju. Obratite posebnu pažnju na mišiće duž kičmenog stuba.
Moć dodira – masaža uljem za bebe

Vaša beba je sada verovatno opuštena

Masaža uljem za bebe bi trebalo da umiri i opusti bebu i pripremi je za spavanje. Uživajte u ovim dragocenim trenucima zbližavanja sa bebom.

Kada i kako se koristi ulje za negu bebine kože

Ulje za bebe može da bude veoma korisno za bebinu kožu i mnoge mame ga smatraju pravim blagom među hidratantnim proizvodima za bebe.

Pravo vreme da nanesete ulje za bebe je posle kupanja jer tada koža sadrži najviše vlage. Nanesite ulje dok je koža još vlažna kako bi zadržala najveću količinu vlage i da bi hidratantno dejstvo što duže trajalo.

Bebina koža je često suva i ljušti se. Ulje za bebe može da bude savršen proizvod za takvo stanje kože jer ima blaže dejstvo u odnosu na druge hidratantne proizvode. Probajte da nežno izmasirate problematične delove na bebinoj koži kako biste pospešili dejstvo ulja.

Još jedna od koristi ulja za bebe je njegovo dejstvo na temenjaču. Ulje je blago prema koži glave i ne bi trebalo da je dodatno iritira ako ga nežno umasirate. Budite veoma pažljivi sa fontanelom. *NIVEA Baby ulje za negu* je sjajan proizvod jer je hipoalergen i sadrži sastojke koji odgovaraju koži.

Nije samo za bebe – sjajne ideje za upotrebu ulja za bebe

Ulje za bebe je univerzalan i veoma praktičan proizvod koji treba da imate u kupatilu. Probajte da njime očistite lice – ulje je veoma blago i hidrira kožu.

Ulje možete naneti i na suve krajeve kose kao hidratantni tretman koji će kosi dati zdrav izgled. Može se koristiti i za brijanje da biste bolje i lakše uklonili dlačice.
Pomoću ulja za bebe možete ukloniti i mrlje od lateks boje sa kože. Pored toliko različitih primena, logično je što ga toliko ljudi smatra nezamenjivim proizvodom.
posle-tuširanja

Opustite se i uživajte u masaži uljem za bebe!

Ako vaša beba može da uživa u mekom dodiru i divnom mirisu masaže uljem za bebe, zašto ne biste i vi? Opustite se i uživajte u masaži ruku ili celog tela.

Koristi NIVEA Baby ulja za negu

  • Trostruka nega: blago čišćenje, intenzivna hidratantna zaštita i nežna masaža.
  • Formulacija sa bademovim uljem hidrira kožu.
  • Ne sadrži parabene, alkohol, veštačke boje ni konzervanse.
  • Proizvod je razvijen u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima.
  • Klinički i dermatološki dokazano da odgovara koži.