Imate pitanje o proizvodima Crème i Soft?

Ovde možete pronaći odgovore na najčešća pitanja.

1. Kojim tipovima kože su namenjeni proizvodi NIVEA Soft i NIVEA Creme?
NIVEA Creme i NIVEA Soft odgovaraju svim tipovima kože za negu lica, tela i ruku. Izbor proizvoda zavisi od vaših ličnih potreba: ako je vašoj koži potrebna intenzivna, hranjiva nega, NIVEA Creme je pravi izbor, dok NIVEA Soft osvežava i hidrira kožu, lako se nanosi i idealna je za veće površine na telu.

2. Kako se razlikuju NIVEA Soft i NIVEA Creme?

NIVEA Creme je emulzija tipa voda-u-ulju. To znači da je njena baza ulje u kojoj se nalazi mogo kapljica vode. Ulje pruža koži intenzivnu negu, a zatim je hidrira. S druge strane, NIVEA Soft je emulzija tipa ulje-u-vodi: kapljice ulja su obavijene vodom koja je baza kreme. Koža prvo upija spoljašnju, vodenu fazu NIVEA Soft emulzije, koja je osvežava i hidrira. Fine kapljice ulja neguju kožu.

3. Kako se proizvodi NIVEA Creme bez konzervansa?
NIVEA Creme je emulzija voda-u-ulju, gde kapljice vode „plivaju“ u ulju. Za razliku od emulzije ulje-u-vodi, ovaj tip emulzije ima minimalnu vlažnost za razvoj mikroorganizama. Pošto je NIVEA Creme proizvedena tako da u njoj nema mikroorganizama a kapljice emulzije su ravnomerno raspoređene, čak i mikroorganizmi koji dospeju u proizvod prilikom upotrebe ne mogu da prežive.

4. Mogu li da koristim NIVEA Creme za negu bebe/malog deteta koje ima suvu kožu?
NIVEA Creme se preporučuje za bebe koje imaju suvu kožu. NIVEA Creme ne sadrži konzervanse ni boje i prilagođena je posebnim potrebama suve, veoma osetljive kože beba.


Da li imate još neko pitanje?

Obratite nam se putem formulara za kontakt na našem sajtu.