Inspiracija za svadbene frizure

Otkrijte savršenu svadbenu frizuru za vaš veliki dan. Svaka nevesta sanja o predivnom venčanju. Postarajte se da vaša kosa bude baš kako treba uz pomoć ovih praktičnih saveta o načinima da podignete kosu, priremama za oblikovanje i svadbenim frizurama.

Tajna svadbenih frizura

Priprema je od ključne važnosti za savršeno venčanje. Držite se zacrtanog plana uz pomoć ovih ideja o ukrasima za kosu i praktičnih saveta za planiranje venčanja.

Praktični saveti kako da se spremite za venčanje i napravite savršenu svadbenu frizuru

Pre venčanja

  • Zakažite bar jednu probu frizure.
  • Skratite krajeve  bar mesec dana pre velikog događaja.
  • Pokažite frizeru venčanicu i ukrase za kosu tako da može da osmisli svadbenu frizuru ili punđu koje se uklapaju uz njih.

Na dan venčanja

  • Izaberite odgovarajuću prostoriju za spremanje - mora da bude dovoljno osvetljena i dovoljno velika da u nju stanu i frizer i sve vaše deveruše.
  • Ukoliko koristite peglu za kosu ili figaro, obavezno prvo nanesite proizvod za zaštitu vlasi od toplote.
  • Ako podižete ili uvijate kosu i želite da vam frizura potraje ceo dan, poprskajte završenu frizuru NIVEA Diamond Gloss Care sprejom za stilizovanje.
Traka za kosu
Ideje za svadbene frizure sa ukrasima za kosu

Traka za kosu

Traka se dobro uklapa i sa tradicionalnim venčanicama sa dugim šlepom i modernim večernjim haljinama. Uparite je sa blago ukovrdžanim uvojcima koji vam uokviruju lice kako biste postigli mekši izgled. 
Cveće
Ideje za svadbene frizure sa ukrasima za kosu

Cveće

Ukoliko ste se odlučili za moderniju venčanicu, želite ukras za kosu koji će odražavati taj stil. Sitno cveće upleteno u frizuru sa pletenicama će postići da izgledate kao da ste upravo došli sa venčanja iz bajke. 
Šnala za kosu
Ideje za svadbene frizure sa ukrasima za kosu

Šnala za kosu

Ukoliko imate raskošnu ili naročito atraktivnu haljinu možda želite da se odlučite za diskretniji ukras za kosu. Delikatne šnale čiji oblik podseća na ornamente na haljini dopunjuju vaš izgled, a da nisu previše napadne. 
Tijara
Ideje za svadbene frizure sa ukrasima za kosu

Tijara

Znači, odlučili ste se da kosu upletete ili podignete, ali vam je potreban i dodatan glamur? Tijara sa cvećem ili tkaninom koja se uklapa sa venčanicom bi mogla da bude otmen aksesoar. 
Ideje za svadbene frizure sa ukrasima za kosu

Veo

Veo je tradicionalni ukras za venčanje. Izgleda sjajno sa tradicionalnijim venčanicama i elegantnim punđama.
quote

Prelepe reči

Praktični saveti za predivno venčanje

Nađite inspiraciju za svoje venčanje - od pletenica do klasičnih punđi, kao i predlozi za frizure deveruša.

Svadbene frizure - kako da se frizure deveruša uklapaju sa vašom

Želite li da vi i vaše deveruše imate iste frizure? To se nekad očekivalo na venčanjima, ali sada imate slobodu izbora. 

Možda želite da imate iste ukrase za kosu ili da svima kosa bude puštena ili podignuta.

Ukoliko se odlučite za iste frizure, prvo morate da uzmete u obzir dužinu svačije kose. Ovo može da odredi da li ćete praviti punđe ili ne.

Takođe treba da uzmete u obzir koje frizure odgovaraju kojim oblicima lica i koliko se uklapaju u stil i lokaciju vašeg venčanja.
Pravljenje frizure

Pravljenje frizure za svadbu kod kuće ili kod frizera?

Svadba podrazumeva mnogo planiranja, tako da vam može biti lakše da angažujete nekog  ko će vam napraviti frizuru na sam dan venčanja. Ukoliko vam je budžet ograničen, i dalje možete napraviti prelepu frizuru kod kuće uz pomoć NIVEA proizvoda. 
Upletene frizure

Upletene frizure i podignuta kosa

Imate širok izbor - od pletenica i upletene kose do otmenih kovrdža i bujnih uvojaka koji vam uokviruju lice. Ukoliko je vaša svadba na otvorenom, a živite u vetrovitom području, razmislite o tome da podignete kosu da vam vreme ne bi pokvarilo dan.  

KAKO DA NAPRAVITE SAMI UKRAS ZA KOSU ZA VENČANJE

Napravite sami ukras za kosu od cveća za svoje venčanje

Proizvodi koji drže podignutu kosu i pletenice na mestu